МаксРеклама
ФАБРИКА ЗА РЕКЛАМА

Брандиране на коли и бусове с каст (cast) фолио


брандиране на бус

Брандирането на автомобилния парк е средство за реклама набиращо все по голяма популярност в бизнес средите.


Финансовите ползи от поставяне на рекламни надписи или изображения върху автомобила или буса са осезаеми както при големи фирми, така и при дребни и средни търговци, а практиката сочи че резултатите идват веднага след като брандирания автомобил бъде пуснат в движение Така фирмения абтомобил се превръща в ефективна подвижна реклама която ще бъде видяна от хиляди потенциални клиенти дневно, а цената е за тази услуга е не по висока от цената на един малък ремонт.
Фирма Макс Реклама предлага на клиенти професионално брандиране на коли което може да бъде цялостно или частично облепване с рекламно фолио. Ние разполагаме с плотер за рязане на надписи и обрязване на фолио с печат по контур за реализиране на графично оформление на коли и бусове.

облепване на коли с фолио

Облепването на фирмения автомобил с рекламно фолио е печеливша стратегия. Защо е така?

Автомобилните (каст) фолия са специално създадени и притежават свойства да се разтеглят и свиват там където е необходимо. Могат да поемат вдлъбнатини или изпъкнали участъци.

плотерно фолио на самолет украса на самолет брандиране на самолет с фолио регистрационни номера на самолет визуален тунинг на летателен апарат реклама с фолио на фирмен автомобил фолио на кола рекламен бранд на коли реклама на куриерска фирма надписи на коли
облепяне на бус надписи с фолио на бус перфофолио залепено на  кола брандиране с перфофолио картинки с дивеч на ловна кола декорация на ловен автомобил печат - екосолвент фолиране с перфофолио надписване на фирмена кола фолиране на кола рекламно фолио на баничарка
лого изрязано от фолио за багер рекламни надписи на строителна техника надписване на багер с фолио
Погледнете фирмения автомобил и си го представете като една подвижна рекламна площ за която не трябва да плащате наем за разлика от билборда. Най ефективно е цялостното брандиране , така рекламата е видима от всички страни.

Фолиране на МПС с плотерно или печатано фолио. Каква е разликата?

Ние сме компактен екип с повече от 10 години практически опит в брандирането на коли, бусове и други транспортни средства. Предлагаме за нашите клиенти цялостно или частично облепване на автомобили. Качествен печат и безупречен монтаж на добра цена.

Проектиране, визуализация и изработка на рекламното фолио

надписване на бус с фолио Първия етап от брандирането на автомобила е снемане на реалните размери и визуализиране на идейния проект. Визуализацията дава възможност на клиента да види как ще изглежда МПС то преди да започне изработката и да направи корекции ако желае. Следващия етап е подготовка на материалите за печат, рязане на плотер и ламиниране. Изработката на рекламните фолия става посредством широкоформатен принтер. Изображенията са със фотореалистично качество с резолюция 720 / 1440 dpi. Ние предлагаме и плотерно рязаяне по контур след печат за клиенти които искат частично брандиране на автомобила.


Монтаж на фолио върху автомобил (фолиране)

Монтажа на фолио е процес който изисква прецизност и опит. Качествения мотаж е определящ трайността на рекламате не по малко от качеството на фолиото или ламината. Познаването на характеристиките и качествата на фолиото за брандиране на коли е оределящо при този процес и тук трябва да има добра комуникация на екипа който лепи фолио с производителите. Лепенето на фолио може да бъде сухо или мокро, като към водата може да се добави и препарат за по добро извеждане на въздуха.
Пепоръчително е монтажа на фолио да бъде извършен от специалисти.

Довършителни операции

Довършителните работи по рекламното фолио са важни за да не се допусне преждевременно отлепяне от материала. Затопляне с пистолет за горещ въздух за по добър контакт с повърхноста. Кантиране на крайщата на фолиото и ако е необходимо, фиксиране с праймер.

Видове фолио с приложение в авторекламата:

  • Универсално фолио (мономерно) - за частично брандиране на МПС
  • Универсално фолио (полимерно) - може да поема леки кривини до 7%
  • Автомобилно (cast) фолио - полимерно фолио за автомобили (степен на разтягане до 30%)
  • Флуоресцентно фолио (каст) - тези фолия са сигнални и привличат погледа в при слаба осветеност
  • Светлоотразително фолио - оразява светлината от фарове
  • Перфо фолио - за реклама върху автостъкла без наруяаване на видимостта
  • Транспарентно фолио - полупрозрачно с леко затъмняващ и тониращ ефект
  • Карбоново фолио - за автотунинг и декорация на интериор и екстериор.

Ние използваме висококачествени фолия на седните марки: 3M , Polytape , Mactac , Graphitac , Orafol

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Външна реклама с винил винилна реклама на фасада
Външна несветеща реклама изработена от винилно пано опънато върху разглобяема метална конструкция. Материалите са тествани за издръжливост на външни условия.
Разгледайте
Попитайте за цена