>
МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Фолиране на витрини

Реклама или декоративна украса на обекти

Монтаж на фолио на стъклени витрини и фасади

пясъчно фолио Фолиране на витрина е цялостно или частично облепване с фолио с цел реклама или ограничаване на видимостта през стъклото.
Поставяне на фолио за реклама или така нареченото (брандиране) може да бъде изпълнено с плътно или перфо фолио. При плътното фолио освен реклама се ограничава видимостта и в двете посоки, докато при перфо фолиото видимостта отвътре навън се запазва на 90% и светлопропускливостта е около 50%. Фолирането може да бъде цялостно или частично, а рекламното фолио може да съдържа надписи, снимки лого и ефекти за подобряване четимостта на детайлите.
Монтаж на фолио с цел ограничаване на видимостта За тази цел можем да ви предложим три типа фолио първия от които е плътно фолио (бяло,черно или цветно). В този случай черното и по тъмните цветове спират светлината на 95-100%.
Втория вариант е пясъкоструйно фолио което е много подходящо за офиси или банки защото през него не се вижда, но пуска светлина като същевременно предпазва от UV лъчите. Пясъчното фолио може да се реже на плотер или да се печата на широкоформатен принтер.
Третия вариант е добре познатото ни перфофолио, то е фабрично с бял цвят на лицето и черен лепилен слой. Ограничава виждането в едната посока и има дневен и нощен ефект. Ние от Фирма "МаксРеклама" ивършваме фолиране на витрини с широка гама от фолия с които можем да реализираме всяка ваша идея. Извършваме оглед и консултация на място с цел уточняване на размерите.

Фолио на стъкла - стил, уют, реклама и още нещо.... уникална визия за вашия офис.

Фолиране на конферентна зала - TPA Horwath
рязано на плотер пясъкоструйно фолио декорация с пясъчно фолио на стъкла фолиране на стъкла с фолио мат матиране на стъкла с фолио фолио имитация на пясъкоструй брандиране на витрина
Брандиране на магазин "Паркетен цвят" с перфофолио
перфо фолио на витрина рекламно перфо фолио реклами от перфофолио външна реклама изпълнена с перфофолио перфо фолио на шоурум
Реклама с перфо фолио на обущарско ателие
брандиране на стъкла витрини с перфофолио перфо фолио на стъкла
Фризьорски салон "Алеа". Индивидуален дизайн със снимка по желание на клиента изпълнен с перфорирано фолио.
дизайн с перфо перфорирано фолио фолио на дупки
Детска борса "Фемили"
дупчено фолио перфо фолио
Магазин за плодове и зеленчуци - фолио на дупки
фолиране на прозорци рекламно брандиране
Аптека - дупчено фолио
лепене на фолио монтаж на фолио
Други проекти
монтаж на фолио професионално поставяне на фолио лепене на фолио монтаж на реклама с фолио фолиране на реклама

Фолирането на една витрина може да се извърши с различни цели, фолиране за декорация, фолиране за реклама - брандиране, поставяне на лого, надписи, рекламни послания или за прдпазване на витрината от счупване на стъклото. Различните видове фолио дават големи възможности за брандиране на стъклата с фолио. В някои случаи просто се налага ограничаване на видимостта в офиса от преминаващи хора. В други случаи просто трябва да се извърши послание с рекламна цел, надписи които са информационни или лого, запазан фирмен знак за реклама на обект. Фолирането мове да се извърши с цел разпадане на стъклото при счупване, фолио за затъмняване на стъкло на офис или автомобил, перфофолио за видимост в едната посока или просто придаване на стил и уют във башия офис или помещение. Фолията биват повече от 80 цвята за плотерно рязано фолио и няколко за пясъкоструйно фолио което също подлежи на рязане на машина. Другите варианти за фолиране са рекламни и най - често изпълнението е с печат на фолио - широкоформатен печат на мономерно и полимерно фолио за външна и вътршна реклама за офици, магазини и др. Реклама за големи търговски обекти - тип МОЛ извършваме качествено и всрок. Фирма макс Реклама е доказан лидер в производството на външна и вътршна реклама, брандиране на витрини и стъкла, рекламни транспаранти от винил и винилова мрежа, рекламни табели от ПВЦ, еталбонд или метал, монтаж на всякакъв вид външна реклама по стандарт.

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Матиране на врата пясъкоструйно фолио на стъклени врати Монтаж на пясъчно матиращо фолио върху стъклена врата на офис. Полимерно фолио с ефект на класически пясъкоструй на ниска цена.
Разгледайте
Попитайте за цена