МаксРеклама
ФАБРИКА ЗА РЕКЛАМА

Изпълнение на реклама с перфо фолио - брандиране


Семпла реклама на магазин в гр. София

печат и монтаж на перфофолио 02.09.2015 г. Днес извършихме брандиране на борса за детски дрехи " Фемили ".
Използвахме технологията солвентен печат върху перфофолио. Фолиото е на перфорирано и има 40 % пропускливост на светлина в двете посоки и видимост само отвън навътре. Изображенията са фотореалистични с живи цветове Дизайна на рекламното фолио е предоставен от нашите клиенти. Мастилата които са използвани са екосолвентни и са устойчиви на външни условия и надраскване. Печата е с високо качество 720 dpi.

Защо да се спрем на перфо фолиото като вариант на реклама?


Причина номер едно за да брандирате цялостно с перфорирано фолио най често е реклама с пълния размер на витрините и стопиране на видимост в едната посока и запазване на пълна видимост отвътре навън. Ако се налага прикриване на козметични дефекти или ремонтни дейности непосредствено зад стъклото без да се налага да ги отстрранявате. Замаскиране на стена от гипсокартон като фолирате витрината от външната страна и едновременно с това рекламирате бизнеса си. Това са реклами които не трябва да се узаконяват по наредбата на столична община. Перфо фолиото е реклама на ниска цена която се изплаща бързо и многократно на собственика си. Външна реклама която не съдържа тежки метални елементи които са скъпи и отговорни за монтаж. При монтажа на фолио от типа перфо ние често се застраховаме запечатвайки го със смола - праймер който гарантира че няма да се отлепи фолиото дори в студените месеци преди изтичането на експлоатационния период на фолиото.

Демонтаж - отстраняване на перфо фолиото след експлоатация


След като изтече пеиода на използване на перфорираното фолио ние гарантираме че имаме механизми на премахване на лицето на фолиото и лепилния му слой без да останат следи по стъклото дори и след дългогодишна употреба на слънце. Това е важно за собствениците на обекти за щото не създава неудобства за на следващите наематели да поставят реклама на стъклата с качествена визия.
реклама на стъкло брандиране с перфофолио фолио на дупки монтаж на перфофолио букви от фолио реклама с перфофолио фолиране на стъкла дизайн на реклама с фолио
външна реклама с перфо

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Фолиране с матово фолио матиране на стъкло с фолио Фолирането на стъкла е често срещан вид реклама с възможност за изобразяване на рекламен текст или декорация с графични елементи от рязано фолио на плотер. Една добре брандирана витрина създава положителни впечатления пред клиента и ще донесе активи на фирмата.
Научете повече
Попитай за цена
Винилна реклама с текст рекламен винил върху рамка Реклама от винилно платно опънато върху метална конструкция. Реклама с големи размери и ниска цена поради ниската стойност на материалите но с добро качество на печат и голяма трайност на външна среда. Практична реклама отправяща директно рекламно послание при визуален контакт. Възползвайте се
Научете повече
Попитай за цена