МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Реклама с перфорирано фолио


Уникален стил за вашия магазин

печат на перфофолио 02.09.2015 г. Днес извършихме брандиране на борса за детски дрехи " Фемили ".
Използвахме технологията солвентен печат върху перфофолио. Фолиото е на перфорирано и има 40 % пропускливост на светлина в двете посоки и видимост само отвън навътре. Изображенията са фотореалистични с живи цветове Дизайна на рекламното фолио е предоставен от нашите клиенти. Мастилата които са използвани са екосолвентни и са устойчиви на външни условия и надраскване. Печата е с високо качество 720 dpi.
Използвайте всеки квадратен метър от витрините си за реклама без това да пречи на видимостта, това несъмнено ще привлече нови клиенти за бизнеса ви.
реклама на стъкло брандиране с перфофолио фолио на дупки монтаж на перфофолио букви от фолио реклама с перфофолио фолиране на стъкла дизайн на реклама с фолио
външна реклама с перфо

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Фолиране с матово фолио матиране на стъкло с фолио Фолирането на стъкла е често срещан вид реклама с възможност за изобразяване на рекламен текст или декорация с графични елементи от рязано фолио на плотер. Една добре брандирана витрина създава положителни впечатления пред клиента и ще донесе активи на фирмата.
Научете повече
Попитай за цена
Винилна реклама с текст рекламен винил върху рамка Реклама от винилно платно опънато върху метална конструкция. Реклама с големи размери и ниска цена поради ниската стойност на материалите но с добро качество на печат и голяма трайност на външна среда. Практична реклама отправяща директно рекламно послание при визуален контакт. Възползвайте се
Научете повече
Попитай за цена