МаксРеклама
ФАБРИКА ЗА РЕКЛАМА

Външна рекламна табела за фасада


Рекламно пано изпълнено с фолио върху еталбонд

рекламно пано - табела от еталбонд с фолио

13.07.2016 г. Монтаж на рекламна табела за клиент "Davitoz" Изработка на рекламно пано от плоскост (еталбонд) композитен панел, брандиран с пвц фолио защитено с ламиниращо покритие.

Рекламна табела с площ 270/90 см. монтирахме на 3.40 м. височина , което осигурява перфектна видимост от голямо разстояние и съответно нови клиенти на фирмата. и същевременно добра четимост на текста поради високото качество на печат. Масилата са екосолвентни с продължителна устойчивост на външни условия и допълнително ламиниращо покритие поставено по желание на клиента.
Същата реклама може да бъде изработена и от други видове материали като ПВЦ или винил за постигане по ниска цена на рекламното пано.

Реклама с продължителен период на експлоатация - еталбондова табела

Вложените материали в такъв тип реклама са висококачествени и трайни заради височината на която ще се монтира табелата. Конструкцията на рекламата е със сигурни крепежни елементи които са захванати в тдърда основа като бетон. Този тип захващане гарантира че монтажа на рекламното съоръжение е сигурен и табелата ще издържи дори на ураганен вятър. Инсталация на табела по законовите разпоредби на домоуправителите на сгради.

Рекламната табелата снимана под различни ъгли виждане.
външна рекламна табела рекламно пано от материал (еталбонд) табела с рекламно фолио несветеща реклама на фасада фасадна реклама  - донд и метална рамка

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Фибранови букви и лого надпис изработен от фибран Рекламен надпис с букви от фибран и лого изрязано на рутер. Боядисани по стандарт рекламни елементи за външна фасада.
Разгледайте
Попитайте за цена