МаксРеклама
ФАБРИКА ЗА РЕКЛАМА

Производство на външна реклама


Комплесно или частично рекламно обслужване


външна реклама на покрив Ако желаете качествено рекламно обслужване, просто трябва да се свържете с нас и вашето желание ще стане наша цел.

Фирма " Макс Реклама" - рекламна агенция в град София предлага цялостно или частично рекламно обслужване на офиси, магазини и всякакъв тип обекти. Услугите които предлагаме са:

 • Дизайн и предпечатна обработка на рекламни визии за всякакъв тип обекти
 • Огледи, размери и консултации с клиенти относно изготвянето на проекти
 • Широкоформатен печат на фолио и винил, директен печат на плоскости, сувенири и текстил
 • Плотерно рязане на фолио, 2D и 3D кординатно рязане на рутер - фреза, лазерно рязане и гравиране
 • Изработка на светещи и несветещи обемни знаци, надписи, букви и лога
 • Монтажи на всички видове външна и вътрешна реклама, височинни монтажи със скеле или вишка, алпинисти.
 • тематично брандиране на МПС Реклами от винил, билбордове, рекламни табели и пана, светещи, външно осветени и несветещи реклами, Надписи от фолио рязани на плотер, печатано фолио за витрини , брандиране на автомобили и бусове. Печатна реклама, сито и тампонен печат.

  ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
  0878 840823
  office@maxreklama.com
  Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

  Рекламни изделия

  реклама на щандНие предлагаме изделия за външна и интериорна реклама от всякакъв тип. Рязано фолио, печатано фолио, перфофолио, трансперанти от винил и перфовинил, табели от метал, пвц и еталбонд. Изделия от плексиглас. Светещи реклами със светодиоди, луминисцент. Реклами с неон. Външно осветени реклами


  Материали за изработка на реклами

  За изработката на рекламни изделия и съоръжения се използват ранобразни материали. Метал, алуминии, еталбонд, плексиглас, фолио и др. ПВЦ материали. Спецификата и характеристиките на различните материали в рекламата определят и тяхното приложение.

  "Рекламата" - двигател за вашия бизнес

  Добрата реклама е основния двигателен механизъм на бизнеса. За препоръчване е да съдържа подходящите рекламни послания към клиентите.

  Категории

  • Външна реклама
  • Интериорна реклама
  • Печатна реклама

  1. Външна реклама - рекламни табели, блбордове, реклами от винил, пвц фолио и др.
  2. Интериорна реклама - вътрешна декорация, рекламни пана, фототапети и др.
  3. Печатна реклама - каталози, флаери, брошури, бланки, листовки, визитки и др.

Декорация с фолио надписи с фолио за намаление Фирма Макс Реклама извършва коледна декoрация на магазини с плотерно рязано фолио .Съчетано с надпис за коледно намаление така рекламното послание допринася за привличане на нови клиенти.
Научете повече
Попитай за цена
Брандиране на витрина брандиране на заведение с печатано матово фолио Брандиране на нощно заведение тип Уиски бар изпълнено с пясъчно фолио графичен широкоформатен печат в комбинация с плотерно рязано фолио Фолиото е мат пясъкоструй и притежава дневен и нощен визуален ефект.
Научете повече
Попитай за цена
Крайпътна табела от бонд рекламна табела с бетонен фундамент Реклама за външна употреба изпълнение на табела с метална ранка и вкопаване . Основа - бетонен фундамент. Рекламен продукт с гаранция 5 г. Информационна табела устойчива на влага и вятър.
Научете повече
Попитай за цена

Външна реклама
рамка с опънат винил Рекламни надписи от фолио, ПВЦ и метал. Обемни светещи и несветещи букви,калкани, транспаранти, табели за стълб и фасада, брандиране на витрини, рекламно фолио на стъкла.

[+] Прочетете повече...

Автомобилна реклама
реклама с фолио на МПС
Тя включва брандиране на всякакви транспортни средства: автомобили, бусове, автобуси, трамваи и дори самолети. За брандирането се използват специални автомобилни фолиа и ламинати които издържат на миене и външни условия.

[+] Прочетете повече...

Реклами от винил
Традиционния метод за изработка на големи рекламни пана е опъване на винил върху метална рамка. Трансперант от винил може да се опъне и между стълбове или сгради.

[+] Прочетете повече...

Печатна реклама
печатна техника Разполагаме с разични технологи за печат: широкоформатен печат, офсетов и ситопечат, тампонен печат. Изделия: визитки, каталози, брошури, бланки, стикери идр.

[+] Прочетете повече...