МаксРеклама
ФАБРИКА ЗА РЕКЛАМА

Машинен парк и оборудване

Машини и инструменти за производство на рекламни изделия

Широкоформатен печат, плотерно рязане на фолио, металообработващи машини.

широкоформатен печат Широкоформатния принтер "ROLLAND" осигурява качествен пълноцветен печат с резолюция 720/1440 DPI. Перфектното пресъздаване на цветовете се гарантира от софтуера за обработка и предпечат на изображенията. Безпроблемно се печатат фотореалистични изображения на висока резолюция. Екосолвентните мастила имат добра устойчивост на външни условия.

плотерно рязане на фолио Плотер за рязане на фолио с ширина на медията 1,10м и ширина на рязане 1м. Плотера работи със специално разработен софтуер за рязане на векторни изображения който гарантира прецизно затваряне на контурите и много добра детайлност.

плотерно рязане на фолиоЛаминатор за полагане на UV ламинат върху вече напечатаното фолио с цел запазване на цветовете от ибледняване след продължително излагане на фолиото на слънце.

плотерно рязане на фолиоРолсролер - работен плот. Плота разполага с работна площ 160 / 400 см. и притискащ гумен вал. Машината е подходяща за лепене на големи площи фолио на сухо.

алуминиево скелеНашия екип разполага със алуминиево скеле с работна височина 7.40 м. с помоща на което можем да монтираме вашата реклама на необходимата височина качествено и в срок.

ЦПУ - рутер фрезаФирма МаксРеклама извършва рязане на плоскости с дебелина до 30 мм. Кординатно рязане 2D и 3D. Рязане по контур на плексиглас, еталбонд, коматекс и ламарина.

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Широкоформатен печат
Така наречения дигитален (цифров) печат , само че с по големи размери на медиите. Течнологията използва цветовия модел "CMYK" за смесвне на цветовет . Впръскването на мастилата става чрез много финни дюзи.

[+] Прочетете повече.....

Плотер за рязане на фолио
Плотера е устройсто което прорязва фолиото посредством малък резец с инерционно въртене. Използва се векторен файл - контур след което излишните детайли се отстраняват.

[+] Прочетете повече.....

Ламинатор
Ламинатора е устройство за полагане на ламинат върху ролкови печатни медии. Технологията гарантира плътно прилепване между двата материала.

[+]

Рекламна агенция "МаксРеклама" разполага с оборудване необходимо да осигури добър производствен цикъл. В сферата на производство на реклама това е предпоставка за качествена продукция, бързи срокове за изработка и доволни клиенти.
>