МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Професионален монтаж на фолио


Фолиране на обекти в София и страната

монтаж  на фолио Фирма Макс Реклама извършва услугата поставяне на всички видове фолио върху стъкла, прозорци, табели и МПС.
Монтажа на фолио или така нареченото (фолиране) е последния и много важен довършителен етап от брандирането на обект с фолио или перфо фолио. От качествения монтаж на фолиото зависи продължителността на предвидения експлоатационен период на рекламното пано. За тази цел всеки процес при лепене на фолио е от значение.

  • Почистване и обезмасляване на повърхността с препарат
  • Нанасяне на праймер подсилващ лепилния слой на рисковите участъци
  • Мокро или сухо лепене на фолио - по преценка на монтажния екип
  • Фолиране - поставяне на фолиото и извеждане на водата или въздуха
  • Кантиране на ръба на фолиото - довършителни операции, обрязване.

Ние можем да ви предложим услугата - лепене на всички видове фолио върху различни повърхности при външни условия на обект. Перфорираното фолоио винаги го лепим на сухо, като движението на инструмента винаги започва от средата равномерно в двете посоки. Пясъкоструйното фолио е желателно да се монтира с помощтта на воден разтвор за да не се получат мехури и въздушни балони Фрост фолиото е със по специфичен монтаж но ако се извърши правилно има много голяма трайност и приятен визуален ефект. Печатано фолио със или без ламинат - поставянето на широкоформатно печатано фолио може да се извърши със сухо или мокро лепене по преценка на екипа на място , като позиционирането под нивелир е много важно за надписите които се съдържат в изображението. Освен монтаж на на фолия Рекламна агенция Макс Реклама извършва услугата печат и рязане на фолио и перфо фолио за клиени в гр. София и други населени места. Ако вече разполагате с изработени материали ние можем да ги монтираме на вашия обект с гаранция за качествено поставяне. Предлагаме също така и услугата премахване на старо фолио от обекти.

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Пясъкоструйно фолио брандиране на бар за марково уиски с пясъчно фолио Един от най - ефектните модели на брандиране на витрини може да се постигне с пясъчно фолио което може успешно да се печата и реже едновременно. С уникални ефекти на полу прозрачност и пропускане на светлина но не и на ясна видимост през фолиото.
Разгледайте
Попитайте за цена