МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Професионално опъване на винил


Изработка и монтаж на винилови конструкции от метал

обемно несветещо лого Фирма Макс Реклама извършва всички операции по изработка и опъване на винилни рекламни медии. Предпечат на визии за винилови реклами. Печат и подготовка за опъване на винил върху предварително изработени или съществуващи конструкции. Опъването на винила може да стане на обекта или в нашата работилница. Ние предлагаме опъване на винилови реклами по различни методи на монтаж взвисимост от условията:

Ниски цени за винили и рекламни банери

  • Класическо опъване на винил - на вече готовата метална рамка се пробиват множество отвори, като в този случай винилното пано се опъва със специални клещи и се фиксира с нитове към металната рамка. В този случай винила обвива рамката изцяло и тя не се вижда. Смяната на винила - след демонтаж и монтаж на рекламата. Консумативи - нитове или замонарезни винтове.
  • Вариант на опъване на винил с ластично въже или други обтягащи елементи - при този способ за опъване на винил, рамката е видима но паното е опънато с равномерно разпределение на силата. Консумативи - ластично или обикновенно въже, свински опашки.
  • Опъване на винил с метални водачи - на паното се пришиват джобове в които се поставят металните водаачи. Опъването става с шпилки които минават през водачите. При този вариант на рекламно послание виниловата реклама е с най-равномерно опъване на медията. Консумативи - шпилки, гайки, шайби.

Фирма Макс Реклама извършва печат и доставка на винилови реклами за гр. София и страната. Опъване и монтаж на винил върху търговски обекти, събития и презентации. на

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook