МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Обемни букви от фибран и коматекс


Изрязване на обемно запазено лого , тониране по RAL система. Монтаж.

обемно несветещо лого

Поставяне на фирмено лого с обемни надписи върху стена придаващо уникален стилен дизайн на вашия офис
Коя фирма не би желала да има подобна реклама в офиса си? Най вероятно няма такава.
Обемните надписи от фибран и коматекс са идеалния вариант на вътрешна , а защо не и за външна реклама. Дебелината на борда на обемните букви може да варира от 15 до 55 милиметра. Предимствата на едно обемно лого пред плоското е ефекта на хвърлена сянка променяща ъгъла и дължината си при различно осветление. Материала позволява лесна и бърза изработка на лога и надписи на ниска цена поради ниската себестойност на суровината и технологията на рязане . Следващия процес е боядисването на надписа с цвят по желание на клиента. Тонирането на детайлите става със бои съвместими със структурата на съответния материал.

надпис и лого от фибран

Характеристики на материалите за рязане на обемни букви с различна дебелина:
  • Букви от тиропор - леко релефна повърхност с бял цвят, подходящ за нискобюджетни рекламни надписи с 3D ефект.
  • Букви от фибран - дебелина от 20 до 60 мм. за надписи и обемни лога за монтаж на фасада. Рязане (Кантал)
  • Разпенено ПВЦ (коматекс) от 3 до 20 мм. - детайли с минимум 20 мм. височина на текста. Рязане (рутер-фреза , лазер)
  • Плексиглас (опал, прозрачен, черен, цветен ) от 2 до 20 мм. - букви и лого с височинч мин. 15 мм. Рязане (рутер, лазер)

обемно несветещо лого обемни букви от фибран обемни надписи от стиропор обемни букви от коматекс 20 мм монтаж на обемни букви поставяне на лого от фибран обемно лого - ПВЦ букви и лого с цвят по RAL интериорни надписи на стена реклама на вътршна стена рекламни букви и лого за офис несветещи декоративни букви рекламни елементи от стиропор вътрешна реклама за студио

Има и други видове материали с които може да се постигне обемен ефект на лого или буква. Плексиглас с различна дебелина и цветове, полистирол, пенокартон и още много други. Богатата гама от плоскости за рязане и изобилие от технологии за постигане на оптимален ефект при реализиране на рекламните проекти изпълнени от ф-ма Макс Реклама - Външна реклама. Надписите се изработват в гр. София, за други населени места изпращаме изрязаните детайли с куриерска фирма в комплект с шаблон за монтаж.

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Перфо фолио - витрина обемно несветещо лого Брандиране на витрина с перфо фолио. Информационни надписи и фирмено лого вградени във файл за печат на перфорирано фолио.
Разгледайте
Попитайте за цена