МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Брандиране на витрини


Поставяне на рекламен бранд е вашата визия пред света


пясъчно матиращо фолио - фолиране на врата

За да ви забележат и запомнят


Под думичката брандиране имаме предвид представяне на вашата марка или продукт пред масова аудитория. По тази причина вашите витрини трябва да имат уникален дизайн който не се срещща никъде. Успешен бранд е този, който води при Вас нови клиенти и увеличава продажбите.
Ние от рекламна агенция Макс Реклама разполагаме с дългогодишен опит в професионалното брандиране на стъклени витрини и можем да Ви предложим разнообразни варианти и техники за изработка на рекламни фолия за фирмен бранд. Марките на фолиото с които работим са с високо качество на изработка което позволява да се отпечатват пълноцветни фотореалистични визии с гаранция за качество и продължителна употреба.
Брандирането може да се изпълни по няколко начина с различни материали според желанието на клиента и целите които има рекламното послание.

Фолио, перфо фолио или надписи от плотерно фолио


Перфофолиото е материал подходящ за цялостно или частично облепване на витрина който има печатаема страна и лепилна страна. Лепилния слой на перфорираното фолио е черен на цвят и реално човешкото око не се фолкусира върху фолиото , а в това което се вижда навън през малките кръгли отвори който са издупчени в материала. Печатната страна на перфо фолиото е с фабрично бял цвят върху който се отпечатват изображения с висока и средна разделителна способност. Подходящ материал за широкоформатен печат на медии с ширина до 152 см.

Плътното ПВЦ фолио е приложимо при брандиране на стъклени витрини и фасадни елементи като видимостта се стопира и в двете посоки . Често сме извършвали подобен тип брандиране с цел прикриване на стено от гипсокартон и конструкции , както и дефекти превръщайки стъклото в голяма рекламна площ.

Поставянето на надписи или фирмено лого от плотерно изрязани елементи също е тип бранд , но с друг ефект и цел. В случая елементите са отделни и се пренасят с транспортна лента при монтажа. Тези надписи реално привличат погледа на минувачи. При тази технология за рязане всеки цвят се изрязва от отделен слой фолио за постигане на многоцветна апликация.

За успешно брандиране на обект ние препоръчваме спазването на следните стъпки:
  • Снемане на реални размери и уточняване целите на бранда. В какъв стил и цветност. Текст и графики. Дистанция на видимост.
  • Изготвяне на проект и изпращане на визуализация за одобрение на клиента
  • Отпечатване на рекламните материали и довършителни операции по фолиото. Форматиране. Транспортно фолио.
  • Монтаж. Поставяне на рекламното фолио на витрината. Фолиране.
матиране на стъкла матиране на стъкла матиране на стъкла

Цени за брандиране


Всеки обект е строго индивидуален като размери и сложност на изпълнение. Практиката показва че изготвянето на индивидуална ценова оферта за брандиране на обекти е най - добрия вариант на ценообразуване . За точна цена ни трябва подробна информация.

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Светлинна раклама светеща реклама с напечатано лице от винил Изработка и монтаж на реклама с вътрешно LED осветяване с цел икономия на енергия. Напечатана медия от винил за задно осветяване - светене съчетано с детайлност на изображението.
Разгледайте
Попитайте за цена