МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Перфофолио за брандиране на витрини


Дизайн, отпечатване и монтаж на перфорирано фолио

витрина на магазин с перфо фолио

Фирма МаксРеклама предлага услугата - отпечатване и монтаж на перфо фолио за стъклени площи на офиси и търговски обекти в София и страната на достъпни цени с добро качество на изпълнение
Ако се нуждаете от такъв тип продукт с цел реклама или декориране на стъклени площи, заявете оглед или ценова оферта на тел.: 0878 840 823 или на имейл: office@maxreklama.com

Един поглед в бъдещето на брандирането на витрини. Цялостно или частично облепване с рекламно фолио е водеща тенденция при фирмите които притежават търговски обекти на територията на страната.


Стъклените витрини на търговски обект заемат съществена част от фасадата и практиката показва че облепването им с перфо фолио дава задоволителни резултати.

Какво е характерно за перфорираното фолио като материал и средство за постигане на пълноцветно отпечатано изображение?


Перфо фолиото като всички други фолия се печата на стандартен широкоформатен принтер но със специална настройка на печатния профил на машината.

Как се прави дизайн за печат на перфо фолио?

Предпечатнатаобработка на такъв файл е комбинация от различни графични техники и похвати за ефектно композиране на рекламни елементи
Перфо фолиото с напечатано изображение е рекламен продукт който е готов за директно фолиране на предварително почистено стъкло или витрина. Този тип дупчено фолио е специално проектиран за облепване на прозорци.

Можете ли сами да изчислите цената за печат на перфорирано фолио на квадратен метър и монтажа му на обект?

Ориентировъчно можете но трябва да се вземат под внимание някои фактори които определят времето за изготвяне на дизайн и предпечатна обработка, векторизиране и сложността на монтажа на фолиото .

Какво може да се постигне при печат на перфофолио?


Технологията има възможност за поддържане на добра скорост на печат и съхнене на мастилото което дава възможност за реализиране на евтин и същевременно траен вариант за външна реклама със срок на експлоатация над 2 години.
Върху перфо фолио може да се постигне фотореалистично качество на печат на ниска цена. Рекламите стават ефектни и стилни, със забележителен визуален ефект върху потребителите . Дизайна на фолио е от ключово значение при този тип реклама,а вариантите са много. Проекта може да съдържа снимки със средна и висока резолюция , текст, графики, лога и специални ефекти за посигане на добра четливост на рекламното послание.
Тук трябва да споменем че перфорираното фолио е материал с микроотвори който осигурява перфектна видимост отвътре навън и почти нулева видимост отвън навътре. Трябва да се знае че рекламните визии напечатани на фолио с отвори има променлив ефект ден и нощ който е неизбежен при наличието на вътрешно осветление в помещения които граничат с външна среда. Това не се отнася за търговски обекти от тип затворен комплекс Максималната ширина на медиите за печат е 152 см. При наличието на витрини и стъклени площи с по голям размер във височина и ширина, перфофолиото се разцепва на части като отделните елементи се снаждат с около 1 см. на такова място в изображението което ще си личи най-малко. Тази практика позволява да се брандират витрини с много големи размери и постигане на евтина цена за реклама.
Ние от ф-ма МаксРеклама разполагаме с печатна база и широкоформатен принтер за печат на фолио и печатари с опит в областта . Фолиото на дупки се печата със специална настройка на профила на принтера за да се компенсира яркостта на цветоете при печат. За нашите клиенти предлагаме оглед и косултация на място, дизайн който включва подбор и обработка на снимки и шрифтове, набиране на текст и цветове, визуализация пред клиенти и монтаж на фолиото на обектив гр.София и цялата страна.
Представяме ви някои проекти изпълнени с перфо фолио за наши клиенти.

Голям процент от фирмите избират брандиране с перфо фолио. Защо е така? Ниската цена за покриване на площи с големи размери е едно от предимставата на перфофолиото заради лесния монтаж. Директния печат на самозалепващо фолио е евтин модел за изпълнение на реклама кочто е водоустойчива.


Брандиране на магазин "Паркетен свят" с дупчено фолио
При наличието на витрини с големи размери отпечатаното фолио може да съдържа изчерпателна информация за предлаганите услуги оползотворявайки рекламните площи без нужда от такси за узаконяване към общината. Независимо от дейността която се извършва в офиса или работното помещение перфорираното фолио е реклама която покрива цялата площ на витрината и има 95% видимост откъм лепилния слой като същевременно пропуска дневна светлина в сградата. Ниската цена за постигане на витринна реклама се реализира от бързината на широкоформатния принтер и опитните монтажисти на фолио и защото върху перфо медията всичко се отпечатва наведнъж, картинки, надписи, преливащи нюанси, контури и ефекти.
перфо фолио рекламно перфо фолио реклами от перфофолио външна реклама - перфофолио перфо фолио на шоурум
Реклама с перфо фолио на обущарско ателие в Столицата. Дизайн на реклама по индивидуални желания и одобрени от клиента. Проекта съдържа надписи и лого със визуални ефекти. Изпълнение на печат върху перфорирана медия или фолио на дупки и постигане на конкурентна цена за реклама на дадения обект
брандиране на стъкла витрини с перфофолио перфо фолио на стъкла
Фризьорски салон "Алеа". Индивидуален дизайн със снимка по желание на клиента изпълнен с перфорирано фолио. В проекта вложихме лого и надписи на световно известна марка козметични продукти с цел привличане на точно определена целева аудитория в района. Това е една добре позната маркетингова стратегия при рекламните кампании.
дизайн с перфо перфорирано фолио фолио на дупки
Детска борса "Фемили" предстаяне на забележителен визуален облик на витрини с фолиране на дупчено фолио с проект по задание на клиентите пълноцветен широкоформатен печат на фолио. Монтаж и поставяне на стъклата. Реализиране на външна реклама, надписи от фолио с цел реклама за същия обект.
дупчено фолио перфо фолио
Магазин за плодове и зеленчуци в столичния квартал Редута изпълнен на 19.09.2018 г. съобразно изискванията за еднопосочна видимост на фолиото за брандиране. Изпълнение - с тип-модел перфо фолио за външни условия и гаранция. Принтиране на фолио с микро отвори и изрязване по контур под формата на ябълка за магазин - търговски обект за продажба на зеленчуци и плодове. Успешен вариант на реклама с ниска себестойност. Евтина реклама с фолио в град София.
фолиране на стъкла рекламно брандиране
Аптека - блокиране на видимост през врати с перфорирано фолио и изобразено лого . Постигане на двустранен ефект с фолио и реклама на Аптека. Лого дизайн и проектиране на визия за печат на фолио. Монтаж на дупчено фолио в района на София в кратки срокове. Експресно изпълнение на поръчки за изработка и поставяне на външна реклама.
лепене на фолио монтаж на фолио
Други проекти
монтаж на фолио монтаж на фолио монтаж на фолио монтаж на фолио

Цени за изработка и монтаж на перфо фолио

Ценообразуването при изработка на рекламни визии от перфофолио е въз основа на квадратурата на рекламата и постигнат оптимален разкрой за намаляване на неизползваемото поле (фирата). При запитване по имейл може да изпратите размерите на отделните прозорци и информация за височината на монтажа за да ви дадем индивидуална оферта за брандиране в две позиции , ( материал + печат) и отделно монтаж на фолиото на обект.

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook