МаксРеклама
РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ

Изработка на печатни материали


Широкоформатен и дигитален печат. Ситопечат. Офсетов печат. Тампонен печат

Печат на каталози, брошури, флаери, менюта, визитки, тефтери, сувенири, текстил. Лица от винил, плексиглас, коматекс и други

печатница - Макс Реклама

Рекламна агенция Макс Реклама извършва директен печат на хартия, фолио, картон и твърди плоскости с възможност за доставка в град София и цялата страна
Печатната реклама е широко понятие което обхваща много видове техники за печат и разнообразни изделия. Някои от тези печатни продукти ви дават възможност за предоставяне на пълния обем от информация за вашата дейност . Към този тип продукти спадат - каталози, брошури, флаери, менюта и визитки. Избора на технология за печат на изброените дотук изделия зависи от тиража като най-често това е офсетовия печат заради ниската цена за брой изделие, високата резолюция на изображението и кратките срокове за изпълнение. Когато тиража е по малък , например 50-100 бр тогава използваме дигитален печат. Дотук разгледахме продуктите от хартия но има много други печатни медии като винил, фолио, плексиглас, коматекс , текстил и др. Това са материали с много широко приложение във външната и интериорната реклама,производство на табели, трансперанти, лица за светещи и несветещи реклами, рекламни стойки и още много други детайли.

табло с цени метална табела с огънат борд табели от коматекс табела с дистанционери метална табела за стълб рекламна табела рекламно брандиране реклама на магазин информационно табло

Дизайн, предпечат и визуализация на печатния продукт

предпечатПървата стъпка е дизайна на изображенията за печат и той е изключително важен за крайния резултат. Катринките, текста, щрифта и цветовете трябва да са съобразени с размерите на продукта и неговото предназначение за да се постигне максимален ефект пред потребителите. След дизайна идва ред на предпечатната обработка на файловете като те биват конвертирани чрез специален софтуер наречен "RIP" (Rastering Image Procesing). Ние можем да работим и с готови файлове за печат предоставени от клиентите със следните формати: CDR, AI, EPS, PDF. Като задължително условие е текстовете да са в криви а изображенията да са в "CMYK".


Печатни процеси и технологии

Печатните технологии биват няколко вида взависимист от материалите и техните харктеристики. Разликата е в метода на нанасяне на мастилото, неговата адхезия ( прилепване ) за материала и съхнене. Технологиите за печат са дигитални или механични, ролкови или плоскопечатни. Мастилата са с различни технологии на съхнене. Те се разделят на три вида - солвентни ( разтворители ) , UV полимеризиращи ( съхнат при третиране с UV лампа ) , попиващи .

Довършителни операции след печат

Довършителните работи по печатните изделия са много и различни за отделните продукти Рязане на прав и ли тристранен нож. Щанцоване или биговане. Сгъване , набор и шиене. Рязане на плотер или рутер-фреза по контур и опаковане.

Видове печатни технологии

  • Офсетов печат
  • Ситопечат
  • Широкоформатен печат
  • Дигитален печат
  • Тампонен печат
  • Ротационен печат
  • Трансферен печат
  • Каросел

Ако желаете да направите поръчка на рекламни материали може да се свържете с нас по телефона или да ни изпратите подробно запитване на имейла.

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Сито печатситопечат Ситопечата е стара и много добра технология за отпечатване на графични и пълноцветни визии. Изображенията се нанасят бързо и лесно посредством предварително изготвен шаблон (сито) за всеки цвят поотделно. Качеството на отпечатаното копие е с много високо качество , перфектен контур и висока резолюция при пълноцветния ситопечат При по голям тираж може да се постигне ниска цена на отпечатано копие.
Офсетов печатофетов печат Офсетовия печат е най - масовата технология за отпечатване на големи тиражи върху хартия и картон. Несъмнено за това допринася ниската цена на изделията. Офсетовата машина може да постигне високо качество на печат посредством най - новите технологии за изработка на печатни плаки (CTP) Computer to plate.