МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Директен печат на пясъкоструйно фолио


Дизайнерска реклама от Frost фолио

печат на пясъкоструйно фолио Директен печат върху пясъчно мат фолио - Игра със светлината
Отпечатването на пълноцветно или графично изображение върху пясъчно фолио е с гарантирано въздействие върху потребителите с декоративна или рекламна цел. Мастилата прилепват перфектно върху матовата повърхност на фолиото осигурявайки му добра адхезия. Цветовете са наситени и меки и не дразнят зрението, а изображенията са доста вълнуващи визуално заради светлината която пропуска фолиото. Пясъкоструйното фолио има променлив ефект взависимиост от количеството светлина в помещението но запазва четливоста на текста или картинките и от двете страни което го прави предпочитан вариант за реклама.

печат на пясъкоструйно фолио печат на фолио с двустранна видимост фрост фолио с пълноцветен печат лепене на пясъчно фолио с ефект на замръзнало стъкло фрост фолио в рекламата реклама отпечатана на фолио

Дигитална технология за директно изобразяване на фирмено лого, графика или надписи върху пясъкоструйно фолио за брандиране на витрини в София и други населени места. Една найстина интригуваща реклама с голяма трайност на външни условия която несъмнено ще допринесе за успешно развитие на бизнеса ви. Фолиото може да се залепи отвътре или от външната страна на стъклото но визията реално ще се вижда и от двете страни на стъклото. Тази технология за печат не е подходяща за лепене върху плоскости които не пропускат светлина защото фолиото не може да реализира потенциала на светене. Фолио за монтаж върху стъкла за външна и вътрешна реклама с ефект на полупрозачност и пропускане на светлина , и ограничаване на ясна видомост през витрината.

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Брандиране на стъкло рекламно фолио на витрина Рекламно послание изпълнено с пясъкоструйно фолио монтирано на стъкло на магазин в МОЛ Илиянци. Пясъчното матово фолио перфектно се съчетава с надписи от фолио които предварително са изрязани на плотер и залепени и залепени отгоре.
Научете повече
Попитай за цена