МаксРеклама
РЕКЛАМНА КЪЩА

Реклами изработени от винил


винилна реклама - билборд
Защо да изберем винила като материал за реклама ? Винил с капси, винил с джобове или директно опъване върху рамка. Това е често задаван въпрос.
Отпечатване на винилов транспарант е един от малкото варианти за реализиране на реклама с голям размер на ниска цена, а това водещата тенденция в бизнес средите. Намаляване на разходите за реклама чрез евтини медий за печат с голяма ширина.

Ако имате интерес към изработка на рекламни винили не се колебайте а изпратете запитване с размери и вашите идеи на имейл: office@maxreklama.com или тел.: 0878 840 823 както и Viber на същия номер.

Това което ние можем да предложим на клиентите си е индивидуален подход към всяка поръчка за изработка на винилни реклами независимо дали са малки или големи фирми с поръчки за реклама. Ние изработваме метални конструкции върху които може винилите да се опънат качествено по няколко начина

Широкоформатен печат

- всички винили принтираме по CMYK цветова система посредством нашия широкоформатен принтер на подходящатаза целта резолюция.

Печат на винил с максималната резолюция - 1440 dpi - фотореалистично качество или най - високата разделителна способност на печат която се предлага на пазара в момента ние постигаме с uv flatbed printer (плоскопечатен принтер) който печата винилите на плот. Подходящо качество на печат за рекламни визии които ще се гледат от близка дистанция, както и за изобразяване на много ситен текст .
Широкоформатен печат 720 dpi - подходящото качество на печат за средна дистанция при която изображенията и надписите са с висока резолюция за видимост от дистанция около 1.5 / 2 м. , а цената на отпечатаното копие е значително по ниска.
Широкоформатен печат 320 dpi - качество на печат което намира приложение в големите рекламни пана като билбордове и клакани за опъване върху фасада. Тази резолюция позволява висока скорост на печат и същевременно запазва уздръжливостта на мастилата на външни условия.
Лепене на плотерно рязано фолио - избражението може да съдържа изрязани графични елементи като надписи, букви или лога от цветно фолио, както и апликация от няколко цвята рязано на плотер фолио. Тази технология на изобразяване на рекламно послание има някои предимства пред широкоформатния печат. Продължителна трайност на цвета при излагане на UV лъчи - използването на специални фолия за брандиране на винил гарантира дълъг експлоатационен период на рекламата. Другото основно предимство е че може да се поставят надписи от фолио което има специфични визуални ефекти, например - металик сребърно, златно и др. , светлоотразително , флуоресцентно. Съответно технологията е с по висока цена на изработка поради факта че всеки цвят се реже от отделен слой фолио , но качеството си има цена.

Рекламна агенция Макс Реклама - Винилна реклама, рекламно пано от винил опънато върху метална рамка или директно опъване на винила на фасада или решетка. Този вариант на реклама е едно лесно и трайно решение и добра инвестиция в рекламата поради факта че винилното лице може лесно и многократно да се демонтира и мести на друг обект при смяна на адреса на офиса ви . За разлика от рекламите от фолио които се премахват много трудно при напускане на обекта винината реклама може лесно да намери приложение като се преопъне на следващата ви локация. На виниловото пано може да се поставят джобове в които да влизат тръби или профили което помага рекламата от винил да се монтира върхъ почти всякаква площ, винила може да се използва също така за прикриване на зле изглеждащи фасади и стени или на такива които са в ремонт, за прикриване на скеле се употребява винилова мрежа която запазва видимостта и същевременно рекламира продукт или марка. С две думички винила като материал за отпечатване на изображение е мощно оръжие в рекламния биснес. Резолюции на печат и тяхното приложение
1.Средно качество на печат 320dpi - Препоръчително е при отпечатване на големи рекламни пана с размер 3-4 м. или 5-3 м. като билбордове, мегабордове, калкани и др. реклами които се монтират на височина над 2м.и не съдържат много дребни текстове.

2.Високо качество на печат 720dpi - за изработка на винили с по малки размери, съдържащи дребни текстове и детайли които трябва да се виждат добре и от близко разстояние Тази резолюция е оптималния вариант между цена и качество на печат.

3. Фотореалистично качество 1440dpi - това е най-доброто качество което съществува на пазара и се прилага тогава когато изискванията на клиентите към визията са най-високи. Не подходящо за печат на по големи рекламни визии поради по високата цена за печат.

Видове винил Съществуват много марки винил но основните качествени категории са три:

1. Ламиниран винил - с широко приложение в рекламата поради ниската цена. Това е най-евтиния винил и е спо кратък приод на екслоатация - около1 г. Перфектна печатаемост дори на по висока резолюция но по малка здравина поради спецификата на технологията за изработка.

2. Промазан винил - перфектна здравина и повърхност заради подобрената структура на материала. Дълъг период на експлоатация до на д 5 г. Комбинацията от промазан винил с плотерно рязано фолио е найстина много траен вариант за реклама на цена която си заслужава.

3. Винил за тенти - така наречения "тираджийски винил". Предлага се в повече от 20 цвята и на практика е най здравия винил. Най често се използва за тир-покривала, тенти, навесии др., но не е подходящ за печат.

Монтаж на винилна реклама - има няколко варианта за нонтаж на реклама от винил взвисимост от спецификата на обекта. В най-честия случай винила се опъва върху метална рамка и след това се монтира върху фасадата, но има и много други решения за монтаж. Винил с капси може да се постави директно върху фасада с дюбели. също толкова успешно може да бъде монтиран с нитове или самонарезни винтове почти без подготовка. В много случаи също така на винилното поно се ушиват джобове в който се поставя метален профил или тръба след което монтажа става за броени минути а материала се опъва равномерно.

транспарант от винил реклама от винил обличане на колона с винил навес от винил - тента реклами от винил висящ винил

Цени за изработка на рекламни винили

лепене на фолио Фирма "МаксРеклама" изработва и монтира реклами от винил, като първия етап е снемане на размери от обекта с цел установяване на габаритите на рекламата. Втория етап е изготвяне на визуализация за одобрение от клиента. Изработката и монтажа извършваме качествено и в срок.

 • Печат на винил ( немски ) 320 dpi - 19 лв. кв/м. (включва материал+печат).
 • Печат на винил ( немски ) 720 dpi - 25 лв. кв/м. (включва материал+печат).
 • Печат на винил ( немски ) 1440 dpi - 29 лв. кв/м. (включва материал+печат).
 • Печат на винил ( корейски) 320 dpi - 17 лв. кв/м. (включва материал+печат).
 • Печат на винил ( корейски) 720 dpi - 22 лв. кв/м. (включва материал+печат).
 • Печат на винил ( корейски) 1440 dpi - 26 лв. кв/м. (включва материал+печат).
 • Подгъв и шиене - 1,20 лв. на линеен метър
 • Поставяне на капси - 0.25 лв. на бр.

Посочените цени за печат на винил са без ДДС. За отпечатване на по голяма рекламна площ гарантираме отстъпка в цените.
Външна реклама от винил е вариант на реклама на най - ниска цена и с много предимства пред другите видове реклама. Винилната реклама лесно може да се постави върху почти всякаква повърхност или терен. Винилно пано може да се опъне върху рамка, голям винил за прикриване на ограда с лош вид ограда, монтаж на винил на решетка , рекламното лице от плътен винил може да бъде заменено с винилова мрежа (перфо винил) в случай че искате да има видимост през паното. Другото голямо предимство на винила като материал за реклама е това се печата бързо като печата запазва доброто си качество и трайност на външни условия. Тук всичко зависи от предпечатната подготовка за визуализиране на реклама върху винил. Пълноцветния широкоформатен печат върху винилова медия е съвременна технология за постигане на фотореалистични изображения с ефекти, светлосенки, хвърлени сенки, контур на данписи и други визуални трикове с които вашата реклама ще стане уникална и ще изпъкне пред наситения с реклами градски терен.

Монтаж на реклама от винил

Монтажа на реклама от винил е процес който изисква съответните приспособления и инструменти, както и опит от страна на монтажния екип.

Подготовка на винила за монтаж

Довършителните работи по рекламния винил зависят от това къде ще се опъва винила ( метална рамка, ограда, фасада и др.) и от начина на закрепяне. Ако трябва да се слагат капси, на винилното платно се прави подгъв за по голяма здравина. В случаи които дадено изделие трябва да се облече с винил без да се виждат капсите се правят вътрешни джобове с капси. Връзванетона винилната реклама за конструкцията може да стане с ластично въже или свински опашки въже. Друг способ е дирекното закрепяне на винил за метална рамка посредством нитове или самонарезни винтове.

Разновидности на реклами от винил:

 • Билбордове
 • Светещи и несветещи реклами
 • Транспаранти и тенти
 • Калкани
 • Знамена
 • Банерни стойки

За поръчка на рекламен винил, свържете се с нас по телефона илинаправете запитване по имеил.

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Брандиране на стъкла рекламно фолио - печат и рязане на фолио
Графичен и пълноцветен печат от фирма Макс Реклама - Външна реклама. Пясъкоструйно матово фолио с печат на изображение в черно-бели преливащи нюанси. Букви изобразяващи логото на бар "The Bar" изпълнени с плотерно изрязано черно матово и сребристо пясъчно фолио.
Научете повече
Попитай за цена