МаксРеклама
РЕКЛАМНА КЪЩА

Реклами изработени от ПВЦ самозалепващо фолио


брандиране на стъкла

Рекламите изпълнени с ПВЦ фолио - Витринна реклама или най масовата реклама на пазара. Това е бърза и качествена реклама на ниска цена която е ефектна и носи рекламно послание.
Брандиране на витрини с плотерноизрязано или печатано фолио е най - бързия и балансиран вариант на реклама между трите най-важни фактора - ниска цена за изработка на рекламата, добро визуално качество на рекламното послание и трайност над средното за този ценови клас. Витрините на вашия магазин могат лесно да бъдат облепени посредством най-новите технологии за изработка на рекламно фолио, а те са плотерно рязане и широкоформатен пълноцветен печат на всички видове фолия. Брандирането на една витрина или табела всъщност е изобразяване на вашето фирмено лого, запазен знак или просто рекламен надпис или послание към целева група от ваши бъдещи и настоящи клиенти. По този начин всяка една площ, било то витрина, фасада, решетка или ограда може да се превърне в рекламна площ която да работи за вас популяризирайки дейността Ви през по голямата част от денонощието.

Правилния избор на фолио за брандиране


Ние разполагаме с няколко разновидности на фолия и богата цветова гама с която да удовлетворим максимално желанията на клиентите защото доволните клиенти са най добрата реклама която може да съществува. Първоначално е най добре да се направи точния избор на фолиото като материал за брандиране защото всеки обект или витрина е строго индивидуален . Ние ще Ви помогнем да направите този избор изхождайки от опита който сме натрупали през годините.
фолио-пясъкоструй пълноцветен печат върху фолио фирмено брандиране с фолио фолиране и цялостно брандиране печат и рязане по контур монтаж на пясъчно фолио печат - екосолвент надписи от фолио реклама на магазин пясъчно фолио с надпис рекламни табели монтаж на рекламна табела

Базови цени за отпечатване на фолио и монтажи на квадратен метър

Ценообразуването при изработка на рекламни фолия се извършва на база изразходвани материали на кв.м и положен труд при изпълнение.
Цени за отпечатване и монтаж на фолио на кв.м. :

Печат на универсално мономерно фолио - 18/24 лв.
Печат на полимерно фолио - 35/42 лв.
Печат на автомобилно каст фолио - 66/72 лв.
Поставяне на ламинат - 6 лв.
Плотерно изрязване на фолио - 5/7 лв. с материал на клиента
Монтаж на фолио до 2.50 м. височина - 6/9 лв.
Монтаж на фолио над 2.50 м. височина - 10/15 лв.

Техниките с плотерно изрязване на фолио намират много широко приложение в рекламата за бърза изработка на едноцветни или двуцветни надписи, а защо не и апликация от няколко цвята за постигане на по добър визуален ефект. Широката цветова гама и различни по приложение серии фолио ни дават почти неограничени възможности за изработка на реклами за външна и вътрешна употреба с гаранция за качество. Ние използваме различни типове фолия за да постигнем точно определена цел когати изработваме рекламите. универсалното фолио е добре познато в бранша с добри параметри при брандиране на равни повърхности като стъкла, витрини, табели или гладки плоскости. Лесна и бърза изработка на надписи на ниска цена - това е най - масовия тип външна реклама. Фолио за светещи реклами серия Транслуцентно - тази серия е предназначена за тониране на светещи лица със задно осветяване като плексиглас и поликарбонат. Транслуцентното фолио има добра пропускливост на светлина но същевременно равномерно разсейва светлината от диодите или луминисцент. В същото време цветовете са наситени и ярки при светене. Светеща реклама с красиви вълнуващи цветове - това е което предлагаме на нашите клиенти. Каст(cast) - фолио за надписване и облепване на автомобили, цялостно или частично. Фолиото поема всяка форма на автомобила. Здравия лепилен слой и гладка полимерна повърхност са гаранция за безупречен монтаж и продължителна трайност при променливи атмосферни условия. Фирма МаксРеклама предлага цялостно и частично облепване на автомобили и бусове с фолио както и бързи срокове за изработка и монтаж на надписи и фирмено лого. Банерно фолио - подходящо за поставяне на рекламни надписи върху винил или плат. Това фолио прилепва перфектно върху гъвкави повърхности и поема температурни разширения. За бърза изработка на транспаранти за текущи и предстоящи събития, презентации и други. Продължителна трайностна цветовете на слънце над 3 години. Пясъкоструйно фолио - за приятен матов ефект на стъкла и витрини на банки и офиси което може да съдържа плотерно изрязани елементи, ленти с преливащ ефект , лого и надпис. Разполагаме и с много други фолия със специално приложение за постигане на различни ефекти. Прозрачност, светлоотразителни, флуоресцентни ,огледални и други за да изпълним всяка ваша идея. За клиентите които желаят фотореалистични изображения разполагаме с машина за пълноцветен (широкоформатен) печат. За брандиране на стъкла ,витрини табели и коли. Печат на плътно или перфорирано фолио за фолиране на стъкла, каст фолио за цялостно брандиране на коли, римувабъл фолио за краткосрочна реклама и след това лесен демонтаж на фолиото без да се повреди повърхността. Пълноцветен печат на фолио с ламинат мат или гланц за продължителна устойчивост на UV лъчи и надраскване на печата на външни условия.

Нашата цел е да ви покажем че с фолио може да се направи много ефектна и стилна реклама. Ние разполагаме с богата ГАМА от материали и технологии за изработка на рекламни надписи от фолио, букви, фирмен знак (лого), шаблони от фолио, стикери от ПВЦ и хартиено фолио стикерна хартия, лепенки и др. .
С фолио може да се облепи всяка равна или огъната повърхност. Могат да се имитират и разнообразни повърхности като дърво, неръждавейка, карбон и др. PVC фолиото е продукта с най-широко приложение в рекламата. Самозалепващото фолио има лепилен слой който му осигурява плътно прилепване към гладки повърхности. Предлагаме го в повече от 60 цвята в зависимост от приложението - печат и плотерно рязане. Медиите за печат са между 50/100 микрона и издържат както на външни условия , така и на разтворители. Фолиото за плотерно рязане е между 25/75 микрона и притежава перфектна гъвкавост и здраво акрилно лепило.

Брандиране на обект в четири стъпки

лепене на фолио Първа стъпка - оглед на обекта, снемане на точни размери и косултации с клиента. Този етап е много важен защото целта е да придобием максимално точна предстаава за желанието на клиентите.
Втора стъпка - изготвяне на проект по идея и предсавяне на визуализация на поръчителя на рекламата. Ценовата оферта за брандиране със съпътстваща визуализация дават която е наложена на реална снимка на обекта дават изчерпателна представа на клиентите, как изглежда рекламата, колко струва и колко ще издържи.
Трета стъпка - след одобрение на цената и визията на рекламното фолио в рамките на два - три дни отпечатваме материалите и извършваме довършителни операции.
Четвърта стъпка -довъшителен етап - монтаж на рекламата ( брандиране на витрината). Много е важно фолиото да бъде залепено качествено защото от това зависи гаранцията за дълъг живот на рекламната витрина. Сухо или мокро лепене - избора на техника за лепене се прави на място от монтажния екип. Под фолиото не трябва да остават балончета, мехури и гънки които С течение на времето да се спукат и фолиото да се повреди. Предварителното обезмасляване и почистване на повърхността преди лепене също е предоставка за качествен монтаж. Желателно е поставянето на рекламното фолио да бъде извършено от специалисти но не е задължително така че при желание на клиентите сами да брандират ние даваме съответните инструкции за монтаж и отпечатваме материалите. След одобрение от клиента пристъпваме към изработката на фолиото. Последния етап е монтажа на рекламното фолио на обекта.


Монтаж на фолио (фолиране)

Монтажа на фолио е процес който изисква прецизност и опит. От качествения монтаж зависи гаранцията за трайноста на залепеното фолио. Фолиото се нанася специални инструменти (шпатули) с различна твърдост , взависимост от фолиото и повърхноста за лепене. Лепенето на фолио може да бъде сухо или мокро, като към водата може да се добави и препарат за по добро извеждане на въздуха.
Пепоръчително е монтажа на фолио да бъде извършен от специалисти.

Довършителни операции

Довършителните работи след залепяне на фолиото са важни за да не се допусне преждевременно отлепяне от материала. Загряване на повърхностите с пистолет за горещ въздух с цел по добър контакт на фолиото с материала. Кантиране на крайщата ( запечатване ) на фолиото и ако е необходимо грундиране на повърхността с праймер преди монтажа.


Кратко описание на видовете фолио и тяхното приложение


  • Универсално фолио - фолио за брандиране на гладки повърхности като стъкла, витрини, табели, плоскости.
  • Транслуцентно фолио - използва се за тониране на светещи букви и плоскости както и за пълноцветен печат
  • Гъвкаво фолио - (банерно фолио) за винил , гъвкави повърхности за външен монтаж
  • Автомобилно (cast) фолио - за рекламни надписи и за автомобили, широкоформатен печат
  • Флуоресцентно фолио - надписи които трябва да се виждат при слаба осветеност и здрач
  • Светлоотразително фолио - фолио за пътни знаци и светлоотрзяващи елементи
  • Пясъкоструйни фолио - за декорация на витрини на банки и офиси и намаляване на видимостта
  • Транспарентно фолио - витражно фолио за прозорци и витрини с цел украса
  • Перфофолио - за брандиране на витрини с рекламно перфорирано фолио с пълноцветен печат
  • Карбоново фолио - за облепване на детайли на коли и др.

Ние използваме висококачествени фолия на утвърдени марки: 3M , Polytape , Mactac , Graphitac , Orafol


ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Рекламно фолио на стъкло подготовка за печат и рязане на фолио
Рекламна агенция Макс Реклама. Рекламни фолия за витрини, прзорци, брандиране с рекламно фолио на табели , тотеми и бензиностанции. Производство на външна и интериорна реклама за офиси, банки, магазини и други обекти.
Научете повече
Попитай за цена