МаксРеклама
РЕКЛАМНА КЪЩА

Рекламни табели


Информационни, указателни, забранителни табели и тяхното приложение в рекламата


Употребата на табели е добра рекламна стратегия за промотиране на всякакъв тип дейност

табела за монтаж на стена Поставянето на табела има широко приложение в рекламата и практиката показва че това е първата стъпка която правим при откриване на нов обект. Независимо дали ще е магзин, офис или склад рекламната табела е необходимост с цел po добра откриваемост и популяризиране на дейността Ви.

Покажете на света къде се намирате и каква е дейността ви

Табелите изработени по стандартни са най - изгодни като ценово преложение на пазара. Те се произвеждат в някоко утвърдени стандартни размера като предимството им е , ниска цена и високо качество. Стенни или преносими табели с две лица - те се поставят така че да се виждат и от двете страни. Всички други табели се произвеждат по поръчка с размери по желание на клиента и персонален дизайн.

Ние Ви предлагаме индивидуален бранд за Вашата табела


Ние ще Ви съдействаме за правилния избор на материал от който да бъде изработена табелата взависимост от местоположението и условията в които ще бъде поставена. Дизайна та табелата може да съдържа текстове, лого, илюстрации или комбинирано. Ако имате нужда от подобен рекламен продукт може да се свържете с нас на тел. 087 884 0823 или на e-mail: office@maxreklama.com . Предлагаме комплексно обслужване, както следва оглед и консултация на мястото на обекта, проектиране и изпращане на визуализация на посочен от вас e-mail, изработка и монтаж на рекламна табела с материали отговарящи на изискванията за устойчивост на външни условия.

Видове табели - приложение


 • Стандартни табели - произвеждат се в няколко утвърдени стандартни размера и са подходящи за рекламиране навсякакъв тип дейност. Предимства - ниска цена, високо качество и кратки срокове за изработка.
 • Табели от ПВЦ (коматекс) - подходящи по скоро за вътрешна употреба или на места без директна слънчева светлина. Материала е 100% водоустойчив и може да се печата директно.
  Предимства - ниска себестойност и добро качество.
 • Винилови табели - табели с лице от винилно пано подходящи за краткосрочна и дългосрочна реклама. Винила може да бъде опънат върху рамка или директно монтиран върху фасада , ограда, или решетка.
  Предимства - без ограничения в размера и ниска цена.
 • Метални и еталбондови табели с огънат борд - табели устойчиви на всякакви външни условия с дебелина на борда по желание на клиента.
  Предимства - табелата има по луксозен вид заради дебелината на борда
 • Външно осветени табели - осветяват се с прожектори и са ефектни както денем , така и нощем.
  Предимства - дневна и нощна видимост на табелата с ниска цена и евтина поддръжка.
 • Светещи рекламни табели - реклами с вътрешно осветление (луминисцент, светодиоди, лед).
 • Табели от метал - ламарина или алуминий с прахово боядисване


Табелите могат да бъдат светещи или несветещи:рекламна табела с фолио с трапецовидна стойка
Светещите попадат в категорията "Рекламно съоръжение" което трябва да има устойчива метална кострукция съобразена с размерите и теглото на рекламата и електрическа инсталация по стандарт. Несветещите може да бъдат изработени от различни видове материали като коматекс, полистирол, плексиглас, еталбонд, алуминий, метал идр.

Върху една табела могат да се приложат една или повече техники за поставяне на рекламно изображение, а те могат да бъдат много разнообразни Директен печат върху табели, залепяне на напечатано или плотерно рязано фолио, ламиниране, прахово боядисване и др. Предлагаме също така монтаж на всякакъв тип табели за клиенти или рекламни агенции.

табло за заложна къща табло за заложна къща табло с цени метална табела с огънат борд табели от коматекс табела с дистанционери метална табела за стълб рекламна табела рекламно брандиране реклама на магазин информационно табло

Цени за изработка на табели, дизайн предпечат, монтаж.


Ценообразуването при този тип реклами се предлага индивидуално за всеки обект поради различните параметри , размери и вложените материали итруд. При запитване за рекламен проект изпращайте подробна информация и снимки за да ви дадем конкретна оферта с точна цена. Цени за стандартен тип табели може да разгледате тук

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Изработка на реклами рекламни надписи
Цялостно рекламно обслужване. Изпълнение на реклама с фолио, рекламни табели, монтаж на светеща реклама.
Разгледайте
Попитай за цена
Брандиране на баничарница брандиране на витрина на заведение за бързо хранене
Дизайн на рекламни витрини с фолио - пълноцветен печат. Поставяне на рекламно фолио с ярки цветове привличащи погледа на клиента.
Разгледайте
Попитай за цена