МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Принтиране на рекламно фолио


Широкоформатен печат или контурно рязане на фолия

Облепване на витрини с ПВЦ фолио

рекламно фолио

Изработване на рекламни визуални елементи - фолио, коматекс, винил.
Фирма Макс Реклама предлага рекламни фолия за клиенти и рекламни агенции за София и страната. Нашата дейност е свързана основно с производство на външна и вътрешна реклама, изделия за визуална комуникация
Изработка на материали за рекламни кампании, информационни стикери и табели от ПВЦ , метал, бонд и други плоскости. Поставянето на рекламно фолио е една много успешна стъпка за всеки стартиращ биснес. Това е реклама за която не трябва да плащате висока цена за изработване или наем. Всяка реклама от фолио несъмнено привлича погледите на сучайни минувачи а те са вашите бъдещи клиенти. Една рекламна кампания за начало на успешен бизнес включва много изделия за реклама от които можете да се възползвате на ниска цена. Фолиото е реклма с ниска себестойност и лесна и бърза изработка за разлика от светещите и несветещите рекламни табели, билбордове, рекламни тотеми и други съоръжения за външна реклама. Доказано е че средствата за реклама се възвръщат неколкократно още първата година от започване на дейността защото вашата външна реклама е на място по всяко време на денонощието и работи за вас .

цялостно брандиране брандиране на стъкла брандиране на фасада
рекламно фолио на витрина фасадна реклама рекламни надписи от фолио

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

ВАЖНО За изработка на реклами и съоръжения ние използваме висококачествени материали които гарантират устойчивост при външни условия.