МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Крайпътна рекламна табела


Информационна табела изпълнена с еталбонд върху метална рамка. Изкопни работи и изграждане на фундамент

крайпътна табела Поствяне на рекламна табела със стрелка в близост до оживен път - едно добро решение за популяризиране на бизнеса.
Ние извършваме услугата поставяне на рекламни и информационни табели на отдалечени и извън населени места, в близост до шосе или път. Размера на табелата и съдържащия се текст е съобразен с видимостта на преминаващите коли. Табелите за монтаж на открито са проектирани така че да издържат на всички негативни влияния на околната среда а именно студ, жега, дъжд, силен вятър и UV лъчи. За целта ние ползваме материали по утвърден стандарт за постигане на продължителна трайност на табелата. Метална рамка с грунд и прахово боядисване - защитена от корозия. Лицевия панел на табелата е от еталбонд - композитен панел. Надписите и логото са изработени от автомобилно фолио - плотерно рязане и апликация. Изграждане на бетонен фундамент и вкопаване на краката на табелата дават пълна зщита от кражба на реклама и накланяне при силен вятър.

  • Изкопни дейности и изграждане на бетнен фундамент съобразен с теглото и ветровата площ на табелата.
  • Изработка на табелата - изработване на метална конструкция , рязане и монтаж на плоскост, брандиране на табелата.
  • Опаковане, транспорт и монтаж на зададената локация. Гаранционна и извън гаранционна поддръжка на рекламата.

рекламна табела информационна табела несветеща табела монтаж на табела
Фирма Макс Реклама извършва печат и доставка на външни и интериорни табели по поръчка за гр. София и други населени места. Проектиране и изграждане на реклами за всякакъв тип обекти.

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Светлинна раклама светеща реклама с напечатано лице от винил Изработка и монтаж на реклама с вътрешно LED осветяване с цел икономия на енергия. Напечатана медия от винил за задно осветяване - светене съчетано с детайлност на изображението.
Разгледайте
Попитайте за цена