МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Монтаж на защитно противоударно фолио


Фолиране на стъклени витрини против удар

защитно фолио за големи стъкла Фолиране на прозорци и витрини с прозрачно защитно фолио с цел предотвратяване на разпадане на стъклото при евентуално счупване.
По правило бронираното фолио се монтира от вътршната страна на стъклата, практически то н есе вижда което позволява от външната страна на стъклата да се лепят рекламни материали. Надписи за временни промоции или рекламно лого. Другото приложение на фолиото за защита е поставянето му на обекти с голям риск от нежелано проникване от външни лица. Противоударното фолио ще забави влизането със взлом и ще спаси собствеността Ви.
защитно фолио за стъкла фолиране на стъкла с противоударно фолио монтаж на бронирано фолио за защита
Фирма Макс Реклама извършва поставяне на защитно фолио за стъклени витрини с цел по голяма устойчивост на стъклото при удар. Противоударното фолио е с дебелинна от 75 до 300 микрона и различна степен на защита. Поставянето на защитно фолио е особенно препоръчително при наличието на стъкла с големи размери на оживени места там където има опасност от удар и счупване. Мениджърите на големите търговски обекти имат изискване стъклата да са защитени с фолио с висок клас на защита поради голямата отговорност към клиентите си.
По външните фасадни стъкла на високите етажи препоръчваме фолио с най-висока степен на защита което може да запази целостта на стъклата при земетресения или други бедствия

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Ленти пясъкоструйно фолио ленти от пясъкоструйно фолио Изработка на ленти от пясъкоструйно фолио - плотерно изрязване. Визията може да съдържа както ленти и декоративни фигури надписи, лого или рекламно послание. Такъв тип брандиране създаава добро впечатление на клиентите.
Разгледайте
Попитайте за цена