МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Винилова мрежа - височинна фасадна реклама тип калкан


Перфовинил опънат върху метална конструкция

винилна мрежа - меш 06.02.2015 г. Днес фирма "МаксРеклама" монтира метална конструкция с винилова мрежа ( перфовинил ) за клиент ф-ма " Орбико " с рекламна площ 85 кв/м.
Този тип реклама има голямо въздействие поради голямата площ и местоположението , което най често е с лице към оживен булевард, улица или магистрала. Тези фактори , както и самия дизайн на рекламата са определящи за успешната рекламна кампания. В случая рекламирания продукт е на марката "Douwe Egberts", а избражението е с контрасни цветове и спиращ дъха дизайн, което прави рекламата забележима на общия фон. Материалите които са вложени в това рекламно съоръжение са метална конструкция която е прахово боядисана и устойчива на корозия и външни влияния, перфовинил с размери 15,5 / 5 м. с лепене и капси и ластично въже което гарантира равномерно разпределяне на опъването по периметъра на винилната мрежа. Перфорираното винилно платно е най-практичния материал за изработка на такива реклами, може да се монтира върху фасада на ветровити места и дори върху прозорци на функциониращи сгради без да се нарушава видимостта отвътре навън.

монтаж на перфо винил винил на дупки с печат Монтажа на съоръжението беше извършен посредством вишка в рамките на един работен ден.

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook