брандиране на автомобили

Брандиране на автомобили и транспортни средства с автомобилно (cast) фолио

брандиране на бус

Брандиране на автомобили от фирмения автопарк е доказана рекламна стратегия. Тя гарантира бързо реализиране на продажби и повишаване на рейтинга на дадена компания като същевременно информира, рекламира и представя пред подбраната целева аудитория.

Финансовите ползи от автомобилната реклама са добре изявени както при големи корпорации, така и при малкия и среден бизнес. Практиката доказва че резултатите идват почти веднага след като брандирания автомобил бъде пуснат в движение.

Фирмения автомобил е една подвижна реклама която може да бъде видяна от стотици потенциални потребители дневно. Като цена брандирането излиза колкото един малък ремонт.

Необходимо ли е да облепим целия автомобил с фолио когато брандираме ?

Отговора е Не – не е задължително условие за успешно брандиране. Сега е момента да ви споменем че частичното брандиране за реализиране на автомобилна реклама дава почти същия резултат като цялостното брандиране. Лепенето на отделни елементи елементи от изрязана графика на плотер или напечатан каст дава добри възможности за реализиране на успешно брандиране и реклама. Резултатите от брандиране с фолио на автомобил се измерват с броя на осъществените бизнес контакти.

Какви са стъпките за брандиране на автомобили с каст фолио с печат ?

Най – важно е като начало да се вземат точните размери на автомобила и да се види кои елементи от него ще пречат на дизайна. Важните елементи от дизайна не трябва да съвпадат с дръжките за отваряне, лайсните или капачката на резервоара. След като наложим проекта върху реалната снимка на колата ние ще сме сигурни че няма да имаме проблеми с композирането на елементите.

Директен печат върху „cast“ фолио и защита с „cast“ ламинат – покритие за защита на цветовете от UV

Автомобилното фолио е полимерен самозалепващ филм създаден специално за брандиране на автомобили. Фолиото поема формата на огънатите повърности на атомомилите, което позволява да се брандират цялостно. Върху каст фолио може да се принтират пълноцветни фото реалистични изображения с висока резолюция на ниска цена. Това качество го прави предпочитано като вариант за реклама.