Реклами от винил

банер от промазан винил

Печат на винили – цени за монтаж. Производство на реклами от винил в София

Реклами от винил са най – широко разпространения и предпочитан метод за реализиране на реклами за външна употреба. Винилите се предлагат в няколко ширини на ролката и предлагат възможност за отпечатване на рекламно изображение без ограничение в размерите на ниска цена. Материала представлява ПВЦ поли винилна повърхност с вътрешна текстилна оплетка която гарантира здравината му и издръжливостта на опън и механични натоварвания.

Отпечатването на винилите става бързо и лесно посредством широкоформатните принтери за пълноцветен печат които използваме . Скоростта и цената за принтиране на банерите зависи най вече от желаната от клиентите резолюция на печат за постигане на оптимален ефект в рекламата и изискванията на заданието. При печат на реклами от винил на по-ниска или средна резолюция можем да предложим по кратък срок за изработка и ниска цена на крайния продукт и същевременно добра визия и четливост на детайлите в случай че рекламите се гледат от по-далечна дистанция. Един пример за това са билбордовете които се гледат от 10-20 метра и имат перфектна визия.

Какви винили се предлагат на българския пазар ?

Ламиниран – този винил е евтин и е предназначен за по краткотрайни рекламни кампании. От него изработваме най-вече временни рекламни транспаранти за събития, изложения и мероприятия с монтаж на открито и закрито. Може да се печата успешно на ниско или високо качество.

Промазан – винилова медия която е с много здрава структура и повърхност позволяваща да се изработват билбордове и рекламни банери с много голяма трайност. Може да се лепи с плотерно рязани фолия или да се печата на широко форматна печатна машина. Подходящ за опъване върху рамка или монтаж с капси на ветровити места.

Винилова мрежа (МЕШ) – използва се за обличане на сгради ,калкани,  фасади, прикриване на строителни дейности и много големи площи. Печата се на широко форматен принтер със средна резолюция. Подходящ материал за поставяне на реклами на места със силен вятър.

Blockout винил – преназначението на този вид винил е при двустраннен печат когато двете страни не трябва да прозират дори при директна слънчева светлина.

ТИР – Винил – тираджийския е възможно най здравия тип винил на пазара. Предназначението му по подразбиране е изработката на ТИР покривала и тенти защото е устойчив на силен вятър или каквито и да е екстремни метеорологични условия. В по редки случаи се използва и за рекламни транспаранти на места които изискват по голяма устойчивост на натоварвания.