Перфо фолио В.П.Д. – х.Шипка

Перфо фолио – брандиране на фасада Военно почивно дело

Широкоформатен печат за брандиране по индивидуален проект

Перфо фолио с рекламна и декоративна цел е поредния проект който извършихме по поръчка на Военно почивно дело за обновения офис в хотел Шипка. Клиентите ни от В.П.Д. имаха желание да извършим рекламно брандиране по индивидуален дизайн който да се отличава от всички досегашни проекти. Идеята за за специални ефекти на рекламните надписи върху тематичен фон имаше за цел постигане на ефектна външна реклама с информационно декоративен характер. Дизайна на рекламните визуализации беше първото нещо с което се ангажирахме за да постигнем уникално представяне на институцията от общия фон на сградата. Естествено, проектирането на подобен тип брандиране с перфо фолио преминава през неколкократно съгласуване и коригиране преди отпечатване на медиите. Целта както винаги е крайния продукт да отговаря на всички критерии и виждания на клиентите.

Ако имате идея за реализиране на подобен проект за брандиране на рекламни площи с перфофолио може да се свържете с нас на тел.: 0878840823, Viber или да ни изпратите запитване на email: office@maxreklama.com . Извършваме огледи, консултации и оразмеряване на място. Предлагаме услугата дизайн и предпечат по идивидуални размери и предпочитания. Извършваме монтаж и поставяне на перфо и всякакъв тип фолио на територията на София и цялата страна. Качествено изпълнение на проекти за външна и интериорна реклама в кратки срокове.

Перфо фолио – трайно ли е?

Това е един от най честите въпроси който си задават фирмите които искат да брандират рекламните си площи с перфорирано фолио. В последните няколко години в производството на перфорирани медии за печат навлизат нови технологии чрез които живота на правилно поставените фолия е сравнително по дълъг. Съвременните екосолвентни мастила са по издръжливи на UV лъчения и остават ярки и наситени дори след третата година на слънце. Вземайки предвид показателите на материалите една реклама с перфо фолио се оказва изгодна инвестиция която се възвръща неколкократно в рамките на експлоатационния период.

Изгодно ли излиза да правим цялостно облепване с перфорирано фолио.

Израза е колкото повече, толкова повече. Цената за отпечатване и фолиране на витрините с рекламно фолио на дупки се определя на квадратен метър при оптималния разкрой на материала. Така че отговора на този въпрос се крие в целите които искате да постигнете защото перфото е материал подходящ за мащабно фолиране. Съответно ако искате да реализирате реклама с големи размери на добра цена най-вероятно това е подходящия избор за вашата кампания.

В коя част на денонощието са ефективни фолираните площи с перфо фолио ?

Перфо фолио може да се нарече спокойно „Дневна реклама“ . Брандировките са ефективни само в светлата част на денонощието за разлика от светещите и външно осветени реклами. Така че ако сте решили да правите външна реклама с перфо фолио трябва да знаете ще бъде резултатна докато се стъмни и запалите осветлението в помещението. След настъпването на нощта фолиото ще загуби своята ефективност до 80%.

Вашият коментар