Брандиране на витрини

Брандиране на витрини с фолиране на стъклени площи на търговски обекти и офиси

Машинна обработка на различни видове фолио с широко-форматни принтери и плотери за висококачествено брандиране на рекламни площи

Брандиране на витрини е форма на рекламно обслужване което често се прилага от фирмите за реклама най-често когато търсенето на клиентите е качествена трайна реклама на ниска цена. Услугата се извършва на няколко бързи етапа, като най важното е първоначалното дизайнерско оформление по оригинална идея. Компютърната обработка на файловете за рязане и отпечатване на фолиото се прави по зададените точни размери на витрините. Първоначалната цел е да се следва концепцията на желаното от клиента рекламно послание.

Фирма Макс Реклама е една от водещите фирми които извършват дейности по брандиране на стъклени площи. Ние разполагаме с печатна база на територията на град София, но изпълняваме монтажи в цялата страната. Ако имате интерес към този метод за реклама може да получите Вашата най добра оферта на email: office@maxreklama.com или да ни позвъните на тел.: 0878 840 823 .

Подготовка на материалите за брандиране на витрини

След компютърната работа идва ред на физическата изработка на материалите за брандиране. Отпечатване на рекламното PVC и перфо фолио представлява разнообразни техники за нанасяне на растерни или графични изображения. Върху печатния слой на фолиото се принтира крайния изходен файл обработен с RIP ( Rastering Image Procesing ) . Най масовата технология е директния печат върху фолио с щирокоформатен мастилено струен принтер като впръскването на мастилото става по CMYK системата за смесване на цветовете. Принтерите за печат на фолио и винил се разделят на два вида според технологията на съхнене и адхезия на мастилата. Едните са солвентни и съхнат вентилационно а другите полимеризират след осветяване с UV лампи. Солвентите с вентилационно съхнене се захващат за горния слой на материала чрез разтваряне и попиване. UV резистентните мастила влизат в порите на фолиото и се втвърдяват – полимеризират.

След отпечатване материалите следва да претърпят редица довършителни операции преди да дойте последния етап – поставянето. Плотерното рязане на плосък или ролков плотер – рутер може да се счита за основна или довършителна дейност по обработка на рекламни материали. Рязане по контур или т.нар. координатно рязане , щанцоване, биговане и поставяне на транспортно фолио са основните довършителни дейности при изработка на рекламни надписи.

Монтажни дейности – фолиране и кантиране на самозалепващо фолио.

Монтажа на фолиото върху витрините е една от малкото операции които се извършват изцяло ръчно. Успешното фолиране на витрините зависи единствено от опита и подготовката на монтажистите. Фолирането на витрини може да става на сухо или с воден разтвор и се определя на място от монтажниците. Подхода се определя след анализ на повърхността и модела на фолиото което ще се лепи.

Ценообразуване при брандиране на витрини с фолио

Цената за изпълнение на брандиране на стъклени площи се определя на базата всички извършени операции по изработка и монтаж на материалите. Истината е че няма два обекта чиято реклама да излезе на една и съща цена. Дори и да са със сходни размери и характеристики на фолиото има много други фактори за крайната стoйност. За да получите реална оферта за брандиране съобразно нуждите Ви може да изпратите запитване с Вашите идеи и размери. Препоръчително е да приложите една или няколко снимки на витрините си за да вземем пред вид достъпността и условия за монтаж.

Алтернативни варианти на за брандиране на обекти

Когато става дума за брандиране на малки и средно големи площи несъмнено фолиото е най удачния вариант освен ако повърхностите не са релефни. Алтернативата на фолиото що се отнася за неравни или много големи площи е директния печат на плоскости или брандиране с транспаранти от винил с рамка и капси.

Къде можем да висъдействаме относно брандиране на обекти с рекламни материали ?

Нашата производствена база се намира в покрайнините на град София, но изпълняваме поръчки за реклами до всички населени места на територията на България. Локациите където можем да Ви съдействаме сдоставки и монтажни дейности са Пловдив, Варна, Бургас, Пазарджик, Плевен, Ботевград, Враца, Монтана, Пернк, Кюстендил, Благоевград и околните им. Изпълняване доставки на рекламни материали лично или с помощта на куриерски фирми всякакъв размер табели и пана