брандиране на фасада

Брандиране на фасада на заведение – The Bar – София, Г. С Раковски 134

Брандиране на фасада

Обличане на фасада и облепване на витрини с рекламно фолио за заведение в столицата.

Собствениците на едно ново откриващо се заведение специализирано в сервирането на маркови напитки ни потърсиха с молбата за спешно външно брандиране. При първоначалната консултация с клиентите те ни споделиха че очакват рекламата да даде бързи резултати, така че трябваше да бъде нещо впечатляващо. След първия оглед и среща с рекламодателите се заехме с подбор на снимки и шрифтове за лого дизайна и цялостната външна визия на заведението. Подбрахме девет висококачествени векторни лога на водещите световни марки уиски които отпечатахме на нашия принтер за широко форматен печат за брандиране на фасада в монохромни цветове. Типа фолио който подбрахме специално за случая беше сребрист пясъкоструй – матиращо фрост фолио за графичен печат.

Приложихме обличане на фасада с бонд и фолио на обект – питейно заведение. Външна реклама София

Брандиране на фасада с табели от твърд материал решение на доста проблеми свързани с качеството на мазилката и фасадата на сградите. Залепихме пълноцветно фолио с печат на лого в черно бели нюанси върху пясъчно фолио. Комбинираната техника с печат и след това рязане по контур на фолио гарантира интересни форми и иновативен дизайн на външните прозорци. Останалата част от лицевата фасада облякохме с табели от плоскости „Етал бонд“ на които залепихме фолио с напечатана визия и ламинат – покритие. Материалите който заложихме в тази поръчка за рекламно оформление на фасада са от висок клас и резистентност на външни условия и висока трайност на рекламното послание. Все пак заведението се намираше в Топ центъра на столицата и очакванията към цялостното представяне на обекта бяха по високи от обикновено.

Монтирахме реклами с фолио и плоскости с печат на уиски бар „The Bar“ в центъра на София. Изработка и монтаж на рекламни надписи за външно поставяне.

Монтажа на плоскостите извършихме в рамките на един работен ден което включваше транспорт на рекламите от нашата печатна база до обекта и монтаж на плоскостите с подходящите крепежни елементи. Първоначално идеята беше да залепим плоскостите с монтажно лепило за бързо залепване но след това преценихме че е по удачно да заложим на безопасността и поставихме дюбели

Пясъкоструйното фолио с печат монтирахме по указаните стандарти с воден разтвор за поставяне на фрост фолио в зимни условия за външно поставяне. Пясъкоструйно фолио с пълноцветен печат винаги се лепи от външната страна на стъклото за да има по добра четимост на детайлите. Въпреки че картинката се вижда достатъчно добре и от огледалната му страна ние бяхме длъжни да спазим посоката на виждане на рекламното послание.

Може ли да се направи облепяне на дограма с PVC фолио ? Как се монтира каст фолио на алуминий ?

Вашият коментар