букви от стиропор

Букви от стиропор и фибран

Изрязване на букви, надписи, лога и фигури от стиропор и фибран. Рязане с кантал – база София

букви от стиропор и фибран
Боядисване на букви от стиропор в цвят по RAL

Стиропорените фигури намират широко приложение в рекламата и декорацията на вътрешни и външни пространства. От стиропор могат да бъдат изработени рекламни надписи, лога, букви, фигури и макети с доста добро качество и визия. Стойността на изработените букви от стиропор и фибран почти винаги е по евтина от тази алтернативите на този материал като PVC, алуминий и метал.

Съществено предимство в ценово отношение се изявява при рекламни елементи с големи размери и обем заради което технологията за разкрой на фибран и стиропор е предпочитана за реализиране на по мащабни проекти в рекламата.

Фирма Макс Реклама разполага с машина за рязане на букви от стиропор и фибран с висока точност на детайлите. Ние предлагаме индивидуална изработка на елементи по поръчка за декорация на офиси и търговски обекти. Извършваме рекламна дейност на територията на град София и други населени места. Извършваме доставка и монтаж по шаблон на букви за стена или свободно стоящи с метална стойка или конструкция. Надписи и лого за изложения и рекламни кампании и събития по дизайн и предварително изготвен проект на клиенти.

Подходящи ли са стиропорените букви за външно поставяне ?

По подразбиране рекламите които изработваме от фибран и стиропор са напълно годни за външно излагане. Те спадат към групата топло – изолационни материали за облицоване на фасади които намират приложение и в рекламата. Преди монтирането те преминават през различна обработка като инпрегниране с грунд и тониране в желания цвят. Боите които използваме за покритие осигуряват на буквите дълъг живот дори на директна слънчева светлина и UV.

Каква дебелина на борда може да се постигне при изрязване на букви и могат ли да бъдат свободно стоящи ?

букви от стиропор
Рекламни букви за изложение и презентации

Стиропора на блокове е материал от които лесно можем да изрежем различни елементи. Масово търсени са 2D надписи с голяма дебелина до един метър което позволява на буквата да стои сама върху основата си. Така че обобщено , от стиропор може да се направи лого с голям размер без ограничение подходящо за изложения и то на разумна цена. При фибрана нещата стоят мало по различно защото дебелината е ограничена до 8 см. Размера на плоскостите които се предлагат са с размер 120 х 55 см. и е подходящ за детайли с по малък размер.