Рекламни надписи с фолио

Реклама с надписи от фолио на височина

височинни надписи от фолио
Надписи от cast фолио върху сграда
Надписи от фолио

Извършихме поставяне на рекламни надписи от фолио върху сграда от термопанели по поръчка на фирма „Dekra Automotive“. Изпълнение на класически височинен монтаж на фолио със скеле до 7.50 метра от фирма „Макс Реклама“ – Външна реклама в София. Ако имате нужда от подобен вид реклами от фолио може да се свържете с нас. Отговаряме на посочения тел.: 0878 840 823 или да ни изпратите запитване на email: office@maxreklama.com .

Поръчки за поставяне на рекламни елементи на височина и има ли полза от този начин на рекламиране ?

Клиентите ни от Dekra ни поръчаха рекламни надписи в червен цвят от автомобилно фолио. Идеята която ни споделиха беше да се изрежат надписи с голям размер като след това се извърши монтаж върху фасада. Процедурата по изрязване става с плотер за фолио чиито продукт е на сравнително ниска цена. Като замисъл всичко беше добре но реализирането на монтажа беше специфичен и спадаше към категорията „височинни монтажи“. Монтирането на надписи и реклами на голяма височина се извършва със специални технически средства които според достъпността са скеле или вишка.

Финансовите ползи от подобен тип изобразяване на рекламен надпис са добри. Може да се твърди че напълно оправдават цената за изработка и монтаж на външни реклами с фолио. Поставянето на надписи на височина предполага те да бъдат изработени от материали който издържат на всякакви метеорологични условия в продължение на години. Статистиката сочи че възвръщаемостта на инвестицията за поставяне на реклами които се забелязват от далече е неколкократна още през първата година. Рекламата с надписи монтирани на сграда в близост до натоварена пътна връзка работи за вас 24/7 в денонощието.

Кои фактори са определящи за успешната реклама с надписи от фолио монтирани на фасада ? Как се планира рекламна стратегия за външни несветещи реклами ?

Когато планирате поствяне на външна реклама е добре да се вземат предвид всички фактори които оказват влияние на видимостта. Първоначалния дизайн на буквите е първата стъпка за вземане на решения определящи успеха и въздействието на рекламата върху потребителите. Предварителната визуализация и анализ на видимостта се правят с цел установяване на реалния размер на надписите и контраста. Шрифта и цвета на текста трябва да са подбрани така че рекламния надпис да бъде разбираем и четлив от максимална дистанция. Нашите дизайнери ще Ви помогнат да изберете и подредите в естетически вид Вашето рекламно послание.

Как се прави безопасен височинен монтаж на надписи от фолио ?

Първата фаза на изпълнение на поръчки за монтажи на голяма височина е оглед и анализ на мястото. Преценка на достъпността и височината на монтаж която трябва да се постигне. При равен терен и достъпност реклами на височина до 7.5 метра монтираме със скеле. Ао се налага буквите да се поставят по високо използваме услугите на авто-вишка която може да качва до двама монтажисти с общо тегло 250 кг. на височина до 30 метра. В много редки случай се налага да ползваме услугите на алпинисти ако не са налични условия за монтаж със скеле или вишка.

Вашият коментар