Изработка и монтаж на информационни билбордове тип Пиза с размери на банера 4х3 метра

монтаж на билбордове

Билбордове тип „Пиза“ са стандартни рекламно – информационни банери с приблизителен размер на винила 12 кв.м. Обикновенно биват позиционирани в близост до строителната площадка за която са предназначени. Целта на този тип съоръжения е да предостави пълната информация за дейностите и изпълнителите на строително – ремонтните работи по обекта. По закон изпълнителя на проекта е длъжен да постави информационния банер преди първата копка и стартиране на строежа. съоръжението би следвало да се демонтира не по рано от крайния срок на проекта.

Ако имате нужда от поставяне на подобен тип рекламно съоръжение, ние можем да ви съдействаме от първата до последната стъпка на изпълнение. Фирма Макс Реклама предлага проектиране, узаконяване, изработка и монтаж на временни и постоянни бибордове в София и страната. При интерес може да се свържете с нас на тел. 0878 840 823 или на e-mail: office@maxreklama.com , след което наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите.

Технически характеристики на съоръжението

Въпреки временния характер на този тип банери те трябва да бъдат изработени по всички изисквания за безопасност и устойчивост при монтаж във външни условия. Конструкцията бива проектирана така че да може да понася поривите на вятъра на виниловите транспаранти.

  • Бетонен фундамент с анкерна група
  • Стоманена стойка – постамент
  • Поцинкована рамка
  • Винилов банер с джобове или капси

Документална част на съоръжението

Временните билбордове се определят като преместваеми обекти – табели по ЗУТ. Документацията която трябва да притежава такъв тип пекламен банер гарантира че е проектиран и поставен съгласно общо приетите изисквания на съответната община и главния архитект. Рекламното съоръжение трябва да притежава следната документация:

  • Конструктивен проект
  • Архитектурен проект
  • Дизайнерска част – визуализация
  • Геодезически проект и скица на терена
  • Разрешително за поставяне

Целта на временните билборд на първо време е да бъде инсталиран на терен между две и пет години в зависимост от времетраенето на строителните дейности. Цената е определяща при подобен тип поръчки

Вашият коментар