Брандиране на офис „PD Consult“ с перфо фолио

Брандиране с перфо фолио на витрините на фирмен офис се оказва успещен ход за рекламна дейност в столичния квартал Студентски град. Клиентите ни целенасочено се спряха на цялостно брандиране на стъклата на помещението с две цели – реклама и скриване на служителите от любопитните погледи. Изобразяването на логото с широкоформатен печат върху фолио е приемливо решение за дизайн на витринна реклама и популяризиране на компанията.

Рекламна агенция Макс Реклама извършва високо ефективно брандиране с перфо фолио върху стъклени площи на офиси и търговски помещения в София и страната. Ако имате интерес към подобен продукт за външна реклама може да ни попитате за цена на тел. 0878 840 823 или Viber. Moже също така да получите актуална оферта с цени при запитване на email: office@maxreklama.com.

Изработваме и редица други продукти за външна и вътрешна реклама, табели, обемни светещи и несветещи букви. Рекламни надписи и лога от стиропор, печатна реклама и др.

Перфо фолио - реклама

Монтажни дейности по пставяне на перфо фолио

Перфорираното фолио е проектирано и измислено за брандиране предимно на стъклени повърхности. Структурата му е такава че покрива около 60% от повърхността а останалото са микро отвори през които да се влиза светлината. Фолиото на дупки е изключително лесно за монтаж на върху сухи или мокри повърхности , но има някои закономерности които трябва да бъдат спазвани. Не е препоръчително да се лепи перфо фолио на директна слънчева светлина особенно през летните месеци. Не е бобре да се поставя при зимни температури под 5 градуса по целзий въпреки че има начини да се елиминира опасността от лошо слепване с повърхнината.

Как да удължим живота на рекламата от перфо фолио ?

Като начало е добре да започнем с правилния избор на производител на фолио за реклами. Препоръчваме марката да е на фирма която работи по стандарт исе е доказала на пазара. Мастилата за печат са един от най-важните параметри когато печатаме перфо фолио защото от качеството им зависи запазването на наситеността на цветовете за по дълго време. Периода на съхнене след печат е от маловажно но не е за пренебрегване. Монтажа на фолиото е добре да се извърши от хора с опит за да се избегнат някои проблеми и дори бркуване на материалите.

Проекти с успешно брандиране с перфо фолио

Вашият коментар