Рекламни табели с подсветка

Табели с подсветка или скрито осветление

Издупчени букви и лого с контражурно светене

Изработка и монтаж на рекламни надписи и лога изязани в панел със задно засветяване

Светещите рекламни тип табели с подсветка и издупчени надписи с ореолно светене намират широко приложение както в интериорния дизайн, така и във външната реклама. Те придават стилен и изискан вид на стената върху която са монтирани независимо от материала на основата. Това са модели за имиджова реклама която ще покаже на вашите клиенти и посетители че обръщате внимание на детайлите. Табелите с контражурно светене може да се изработват в прости геометрични или сложни неправилни форми . Излъчват мека бяла или цветна светлина която на дразни зрението тъй като източника на светлина е скрит на гърба на детайлите.

Ако имате интерес към изработка на табели с подсветка може да се свържете с нас на тел.: 0878 840 823, Viber или на email: office@maxreklama.com . Изпратете ни Вашето лого и желания размер табела. В рамките на работния ден ще получите визуализация и най-добра индивидуална цена за реализиране на Вашия рекламен проект

Как се постига ефектно ореолно светене на лого ?

Естествено преди всичко трябва да се вземе предвид спецификата на логото защото всеки фирмен знак е строго индивидуален и подчертава своя характер. Контражурно засветените табели на практика са 2D рекламни табели които създават илюзията за дълбочинаи обем. Този ефект се постига като дистанцираме основната плоскост от стената с подходящите крепежни елементи. Дължината на холдерите определя и ефекта на разсейване на задното светене като увеличва дистанцията от основата. Подсветката може да бъде реализирана в няколко нюанса бяло и цветно с топли и студени цветове .

Може ли табели с подсветка да се монтират на външни условия ?

Отговора е категорично ДА. Рекламите с изрязани лого и букви с ореолно и странично светене може да се поставят успешно както в интериора, така и на открити външни пространства. Материалите от които изработваме рекламите за външно излагане са устойчиви на влага, топлина, студ и UV . За осветяване на външните реклами използваме диодни LED модули с водоустойчив клас IP 68 и са безопасни при експлоатация.

Какъв е разхода на енергия при пана със задно засветяване ?

Рекламните пана от тип задно светещи табели са 100% енергоспестяващи. LED рекламите с обратно светене са с работно напребение от 12V. Те са и възможно най -евтини като цена на изразхованата енергия и лесни за поддръжка. При монтаж на табелите трасформатора за промяна на напрежението се поставя на недостъпно място с цел безопасност. Мощността на табелите може да се контролира с димиращо устройство с дистанционно управление, така че ако решите че светлината е много силна и ви дразни може да я намалите. Установено е че спестяването на електричество възвръща инвестицията за реклама за по малко от една година.

Цени за табели и лого с подсветка. Скъпи ли са ?

Рекламните пана с изрязани надписи и лого които светят назад са балансирания вариант като цена, качество и надежност. За калкулацията на оферта за различни модели реклами с контражурно подсетване разбира се най-важен е размера и материалите от които ще бъде изработена. Практиката доказва че няма две табели с еднакъв размер и цена. Този тип реклами е препоръчително да се изработват по поръчка и идивидуален проект. Моделите за външно позициониране са с по-висока себестойност заради класа на материалите но въпреки това са с около 30% по евтини от затворените светлинни табели.

Вашият коментар