Табела с лого – Auto Bavaria

Алуминиева табела с крачета и постамент

Изработка и монтаж на алуминиева табела с конструкция и еталбондови плоскости брандирани с автомобилно (cast) фолио. Изкопни дейности и изграждане на бетонни стъпки за монтаж на табелата. Фирма Макс Реклама извършва рекламни услуги в сферата на външната реклама на територията на София и страната. Ако имате интерес към подобен продукт може да се свържете с нас на тел.: 0878 840 823 или да ни изпратите запитване на e-mail: office@maxreklama.com

алуминиева табела - Ауто Бавария

Клиентите ни от шоурума на Ауто Бавария се свързаха с нас с молбата да обозначим място за зареждане на електрически автомобили на паркинга. Първоначално извършихме оглед на терена с цел избора на точната локация за табелата. Изработихме двулицева табела с плоскости от бонд които облепихме с плотерно изрязано графично лого. За поставянето произведохме алуминиева конструкция с бяло прахово покритие за да гарантираме дълъг експлоатационен период на табелата. Кантирахме плоскостите с алуминиеви лайсни с цел прикриване на винтовете и лесна смяна на панелите при наложителна смяна на логото.

Алуминиеви табели – качество на конкурентна цена и гаранция за продължително ползване

Подобни рекламни продукти на пазара се радват на голямо търсене поради високото качество и големите възможности за изработка на пана с размери по желание на клиента. Неръждаемото покритие на табелите и атрактивната цена за постигане на краен продукт са определящи при избора на материали. Рекламите от алуминий, еталбонд и неръждавейка са логичния избор на фирмите за реклама. PVC поливинил хлорид материалите също се установяват трайно на рекламния пазар. В последните години те са средство за постигане на качествени реклами с олекотена структура и ниско тегло.

Вашият коментар