матиране с фрост

Декоративно матиране на стъкла – „Energo Pro“- София

брандиране паравани

Брандиране на паравани с пясъкоструйно фолио за офис на фирма „Енерго Про“- София

брандиране на паравани

Проект за декорация на вътрешни витрини с фрост фолио. Частично матиране на стъклени площи с витражни елементи.

Фирма Макс Реклама извършва брандиране на паравани и декоративно оформление на вътрешни рекламни площи с пясъкоструйно матиращо фолио за корпоративни клиенти. При интерес към подобни продукти можете да изпратите запитване на тел.: 0878 840823 или на email: office@maxreklama.com и ние ще Ви изпратим оферта в рамките на 12 часа.

Запитването за декориране на паравани с фрост фолио получихме от централния офис на електро разпределително дружество Енерго Про. Те разполагаха със собствен дизайн който беше подаден от централата им в Чехия. Очакванията към нас бяха да оразмерим витрините и да адаптираме оригиналния файл на фирмата към размерите на стъклата в новия им офис. Векторната графика която ни пратиха клиентите представляваше серия от вълнообразни елементи наподобяващи вода които трябваше да преминават пропорционално без прекъсване през всичките стъкла в коридорите. Наложи се да изрежем всички детайли на плотера като отделни блокове спазвайки и отстоянията на дограмата. Брандирахме два етажа с пясъчно фолио с обща квадратура 120 кв.м. в рамките на два работни дни , а за самата подготовка на фолиото ни трябваха три дни.

Технология за монтаж на рекламни елементи от фолио пясъкоструй. Как се прави лепене на фрост фолио ?

По подразбиране изрязаните елементи от пясъчно фолио се апликират с транспортно фолио което служи за коректното пренасяне на отделните графични детайли на съклото със отстоянията между тях. Транспортната лента се премахва непосредсвено след поставянето на брандингите. По изключение в този случай видяхме възможност да използваме силиконовата основа на фолиото за прикрепяне на целите блокове. Това ни спести доста скъпи консумативи и ни позволи да изпълним проекта за брандиране на по ниска от пазарната цена.

След монтажа може да се каже че офиса беше напълно преобразен по стандартите на компанията. Този тип брандиране бе избран от нашите партньори заради ежедневните посещения на клиентите на дружеството които реагираха положително на промяната в интериора.

Какви ефекти може да се постигнат чрез брандиране на паравани с „фрост“ фолио за интериорен дизайн ?

Фолиото за декорация на стъкла с пясъкоструен ефект разполага с качествени характеристики които позволяват изрязване и изчертаване на детайлни геометрични форми, надписи, фигурки и всякакви векторни елементи като лого или букви. Рязането става посредством плотер за разкрояване на графични файлове зададени от компътърен софтуер. Дизайн за витрини може да се постигне с хоризонтални и вертикални ленти, квадратчета или овални форми. Облепването с фигури визуално премрежва погледа и превръща скучната стъклена повърхнина в естетически дизайнерски решения за вътрешни площи.

Вашият коментар