демонтаж на винили

Демонтаж – сваляне и премахване на външни реклами и елементи – София. Извеждане на съоръжения от експлоатация.

демонтаж на реклами

Фирма Макс Реклама извършва услугата демонтаж на реклами на конкурентна цена. Ние извършваме физическо премахване на всякакви видове елементи поставени върху витрини и фасади по поръчка на клиенти в София и страната. Сваляне на незаконни и безстопанствени табели и обемни букви. Външни реклами които са повредени или излизащи от употреба. Ако имате нужда от услугата махане на табели , букви или фолио позвънете на тел.: 0878 840823 или изпратете запитване на email: office@maxreklama.com

Какво включва процедурата по премахване на реклами ?

Истината е че отговора на този въпрос може да се даде след оглед на обекта и анализ на ситуацията защото външната реклама се различават по тип и начин на закрепване. Някои от табелите имат метална конструкция или вътрешна електрическа инсталация което налага използване на специални технически средства. Табелите може да бъдат демонтирани с високи стълби или скеле, но може да се наложи употребата на авто вишка.

Кои случаи налагат спешно сваляне и демонтаж на рекламно съоръжение ?

В ситуации при които възниква риск от падане на рекламата или повреда в електрическата инсталация е добре проблемите да бъдат отстранени възможно най бързо. Рисковете от падане почти винаги са породени от силен вятър или корозиране на крепежните елементи. До подобна ситуация може се стигне и поради неправилен монтаж. Рекламите трябва да се демонтират след като се обезопаси участъка и се изключи електрическото захранване.

Принудително сваляне на реклами поради липса на документация. Незаконните реклами са мишена за надзорниците в общините, като мерките в столицата са най сурови а глобите солени. По правило всички рекламни табели поставени на външни условия с размер по голям от 0,25 кв.м. се нуждаят от узаконяване, а тези с по голям размер следва да имат проект който да бъде съгласуван с общината.

При промяна на собствеността на обекта и неговия статут рекламните табели може да бъдат свалени и подменени с нови или да се реставрират. Ако рекламата е с лице от винил се подменя само винила, а при тези от плексиглас се сменя цялата плоскост.

Демонтаж на фолио и как се свалят надписи от фолио от стъклени витрини ?

Процедурата по премахване на фолио от стъклени повърхности в някои случаи е доста трудоемка особено ако фолиото е изложено на UV лъчи повече от 3 години. Естествено има значение и типа на фолиото.