дизайн на рекламни материали

Дизайн и предпечат

Подготовка на файлове за печат и рязане на рекламни материали. Дизайн и предпечат – София

дизайн и предпечат

Един от най – важните процеси преди изработката на какъвто и да е рекламен продукт е неговото оформление като стил и визия от което до голяма степен зависи реализацията му на пазара. Когато се стартира дизайн и предпечат по даден проект за реклама първо трябва да се обмисли рекламната стратегия за да се постигне оптимална визия и добре подредено и разбираемо рекламно послание.

Ние предлагаме услугата художествено проектиране на печатни материали, интериорна и външна реклама за клиенти. Чрез нашите дизайнерски умения, опит и похвати в съвкупност с пълния набор от  графични  програми с които разполагаме можем предложим на своите клиенти един завършен продукт. Ако прецените че не нямате възможност да направите сами дизайна и файловете за принтиране или рязане не се колебайте да ни изпратите запитване на тел.: 0878 840 823 и ли на email: office@maxreklama.com  за да обсъдим възможностите и вариантите за подобряване на Вашата фирмена идентичност.

  • Набор и обработка на текстове и снимки
  • Векторизиране и лого – дизайн
  • Тифецване на растерни изображения
  • Предпечатна обработка на файлове
  • Изготвяне на визуализации на проекти

Използваме едни от най съвременните графични продукти за създаване на векторни и растерни изображения които притежават мощни инструменти за реализиране на дизайнерски идеи и решения.

Ние предлагаме дизайни от А до Я. От визитки, табели, фолио за витрини до външни рекламни надписи и покривна реклама. Ние можем да ви предложим концепция за всякаъв тип реклами – външни, интериорни, винили и меш, фолиране, светещи табели и други.

Ние сме отворени да посрещнем заедно всички предизвикателства на конкурентния свободен пазар в една развиваща се с бързи темпове икономика като рекламиране за Вас.

Какви за изискванията към файловете за печат и рязане ?

Както се досещате, файловете за принтиране и изрязване на фолио може да бъдат подготвени и от Вас самите което до голяма степен ще намали цената на поръчката. В случая трябва да се спазени някои задължителни условия за подаване на изображения за печат или рязане.

Всички текстове които се съдържат във файла трябва да са конвертирани в криви (convert to curves). Тази стъпка позволява мащабиране и преоразмеряване без загуба на качество

Растерните изображения трябва да са в CMYK модел за смесване на цветовете. Това ще подобри качествата на цветовете при печат.

Файлови формати – CDR, PDF, AI, EPS, TIFF, PSD

Каква е подходящата резолюция на файловете и на какъв тип изделие отговаря ?

Сега е момента да уточним какъв тип файл, за какъв тип продукция и на каква резолюция за печат е добре да се направи дизайн и предпечат на реклами. Най важния фактор определящ разделителната способност е размера на изделието и от какво разстояние ще се гледа от потребителите

  • 320 dpi – подходяща резолючия за печат на винили и меш с големи размери за билборд реклама и калкани с дистанция над 20 метра.
  • 760 dpi – за печат на винили и фолио със средно качество и видимост от сравнително близка дистанция на видимост
  • 1024 dpi – за широкоформатен печат с високо качество и гледане на рекламата от по близка дистанция
  • 1440 dpi – премиум качество – най-висока разделителна способност