бронирано фолио

Противоударно фолио

Противоударно фолио за защита и безопасност на витрини изложени на риск

защитно фолио
Монтаж на противоударно фолио.

Извършваме поставяне на противоударно фолио за безопасност върху витрини с голям размер с цел предотвратяване разпадане на стъклото при евентуално счупване. Подобряване на устойчивостта на стъклото при силен удар с тъп предмет. Предотвратяване на нежелателно проникването на крадци при взлом.

Какво представлява защитното фолио и за какво се използва ?

Като материя защитното фолио представлява 100% прозрачен полиестерен филм с различни дебелини които варират межди 100 и 300 микрона и силно залепващ акрилен слой който също е прозрачен.Това означава че фолиото е практически невидимо и не намалява видимостта и проникването на светлина в помещенията.

Фирма Макс Реклама разполага с инструменти и подходящи техники за безпроблемно поставяне на защитни фолиа върху витрини и стъклени площи.

Ние извършваме монтаж както в София така и във всички населени места на територията на България. При интерес може да се свържете с нас на тел.: 0878 840 823 или на email: office@maxreklama.com. При подадени от вас коректни размери ние ще направим за вас оптималния разкрой с цел намаляване на фирите и ще ви изпратим ценова оферта в рамките на работния ден.

Къде е препоръчително да се постави противоударно фолио против счупване ?

По новите изисквания за безопасност всички стъкла които се намират на височина и са с размери над 250 см. във височина следва да бъдат обезопасени с фолио при риск от спонтанно счупване фолиото ще задържи стъклото цяло и ще елиминира рисковете от нараняване на хора в близост. Не на последно място трябва да отбележим и изискванията на застрахователите  и фирмите за охрана на витрини в рискови зони да бъде поставено противо ударно фолио.

На какво натоварване издържа фолиото за безопасност ?

Когато вече е залепено на стъклото фолиото издържа на температурна амплитуда от -30 до +80 градуса по целзий. Фолираната витрина ще може да понесе силен удар с тъп предмет или блъскане без да счупи стъклото.

Какво включва услугата „монтаж на фолио за безопасност“. Какви за особеностите при поставяне на защитно фолио върху витрина ?

По подразбиране монтажа на противоударно фолио се прави от вътрешната страна на стъклото освен ако по редица причини не се налага обратното. Поставянето на фолиото отвътре елиминира възможността да се среже фолиото след счупване на стъклото и да се проникне в помещението. Поставено отвътре то ще задържи стъклото цяло. Другата опция е че от външната страна на витрината ще може да се поставят и премахват печатано рекламно фолио или надписи многократно без това да увреди защитното фолио.