За нас

Рекламна агенция „Макс Реклама ЕООД“. Ателие за изработка на реклами в София

Кои сме ние и как работим ?

„Макс Реклама ЕООД“  е фирма със статут на рекламна агенция със собствена производствена и печатна база. Фирмата е създадена през 2009 година с първоначален персонал от шест души със солиден опит в областта. Ние сме специализирани в сферата на производство и монтаж на външна и интериорна реклама. Нашата цел е ежедневно да подобряваме качеството на услугите търсейки слабите места в системата на работа. Нашето мнение е че най – добрата реклама за нас е препоръката на доволните клиенти.

Как стартирахме дейността си ?

Един добър старт – стартирахме дейността си като директен изпълнител на поръчки и работа с клиенти, както и под изпълнител на проекти за рекламни агенции от цялата страна. В началото реализирахме проекти  на територията на София и близките населени места, но по настоящем изпълняваме операции в редица градове където поддържаме контакти с наши партньори.

Къде работим ?

Производството ни се намира в град София където е и най конкурентната пазарна среда в България но изпълняваме поръчки за цялата страна. Населените места в които можем да ви предложим монтаж на реклами са Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Русе, Плевен ,Ловеч, Видин, Враца, Благоевград, Банско, Несебър, Царево и околните им селища.

Кои са клиентите ни ?

Ние не подбираме клиентите – нашата фирма изпълнява рекламни проекти както за големи корпоративни клиенти, така и за малки офиси и търговски обекти на територията на цяла България.

Какъв е потенциала ни ?

Ние предлагаме на клиентите си различна степен на рекламно обслужване и избора да предпочетете цялостно или частично брандиране за вашия бизнес. Нашия стремеж е да предложим на клиентите си едно високо ниво на предлаганата услуга и по този начин заедно да изградим трайно партньорство с тях.

В каква посока се движим ?

Ние вярваме че всяка компания трябва да притежава собствена уникална визия. Затова се стремим към индивидуален подход към дизайна на всеки нов търговски обект, рекламен продукт или брандинг. В тази връзка нашите усилия са насочени главно към подобряване на дизайните и фирмената идентичност на рекламните продукти които предлагаме.

Какво можем да извършим за Вас ?

Ние разполагаме с дизайнерски отдел който ще ви съдейства при изготвяне на визията и предпечатната обработка на файлове. Векторизиране на лого, тифецване на снимки и някои други процеси. Търговски отдел който ще ви помогне в правилния подбор на материалите за постигане на оптимална цена и качество. Производствен  отдел рязане, печат и сглобяване на реклами. Монтажен екип за поставяне на реклами за външно и вътрешно ползване.

Ние имаме иновативен производствен модел на организация при изработка на рекламни надписи.

Ние сме рекламна агенция чиято система на работа с партньори и под изпълнители ни позволява да поддържаме високо качество и конкурентни цени на крайния продукт. Това ни дава възможност да доставяме реклами на ниски цени почти до всяка точка на България.