светеща реклама - кутия бонд

Светеща табела – бонд с релефни надписи

За специалните нужди на дентална клиника „B Dent“ изработихме една луксозна светлинна табела с релефни букви и лого от дебел плексиглас. Като основа за буквите сглобихме затворена кутия от материал „Etal Bond“ в която поставихме диодните модули и трансформатора за 12V. По тази схема на работа цялата осветителна инсталация и окабеляване остават скрити в рекламата.

Този модел външна светеща табела е атрактивен дизайнерски трик за създаване на 3D ефект на релефни букви на които борда и лицето светят в различен цвят. По същия метод можем да блокираме лицето с непроницаемо фолио и да пресъздадем ореолно странично светене на обемните детайли.

Какви материали използваме за изработка на светещи рекламни табели от бонд ?

Светлинните реклами съдържат доста компоненти които не са видими без да бъде разглобен лицевия панел. Във вътрешността на паното има метален обков или олекотена конструкция за предотвратяване на усукване на панела. Има електрическа инсталация за захранване на осветителните тела и панел от бял плексиглас който разсейва светлината. Видимите компоненти на рекламата са лицевия панел от Етал Бонд и обемните букви и логото.

Технически данни:

  • Метална конструкция – профил 20х20 мм. поцинкован
  • Светодиодни LED панели – IP 65, IP 67
  • Лице – композитен панел – UV resistant, +50 -80 C
  • Букви – плексиглас opal (saten) 15 mm. acrylic – 30% transparency

Вашият коментар