лого от стиропор София

Монтаж на лого от стиропор в Бъкстон, София

Надписи, лого и обемни фигури от фибран и стиропор за вътрешна декорация

лого от фибран и стиропор

Изработихме лого от стиропор за реклама и декоративно оформление на официалното представителство на македонска музикална телевизия в град София. В случая използвахме комбинирани материали за постигане на ефектна реклама с обемни надписи и фигури които бяха съставна част от запазения фирмен знак. За по добър обем изрязахме най-големите символи от стиропор като се наложи малко допълнителна обработка защото както се знае стиропора като материал е с релефна повърхност. Статистиката сочи че стиропора е подходящ материал с ниска плътност от който могат да бъдат произвеждани рекламни елементи на ниска цена и добро визуално качество. И все пак се наложи да китваме лицата на буквите за да имитираме гланцова повърхност за да изглеждат буквите луксозни.

По малките по размер символи по наша преценка решихме да изработим от фибран който е много подходящ за направата на надписи с шрифт в диапазона от 7 до 25 см. височина на текста. Фибрана се предлага на българския пазар на плоскости с дебелина от 2 до 8 см. което дава големи възможности за изработка на несветещи рекламни продукти за вътрешна и външна реклама за офиси и магазини, малки и големи търговски обекти и други.

В цялата композиция на логото вкарахме и няколко от по дребните детайли които изработихме от разпенено ПВЦ (Forex) за постигане на разнородни повърхности. Коматекса е идеалния вариант при подбор на материали за изрязване на обемни буквички за директно залепяне върху стени и фасади. Обработката става лесно и бързо което води до постигане на изгодни цени за изпълнение на различни рекламни решения.

Монтаж на букви от стиропор. Лесно ли става ?

Монтирането на букви от стиропор и фибран става със специални за целта лепила на акрилна основа от рода на силиконите. Избора на подходящото лепило трябва де е съобразено с повърхността за монтаж и определя качеството и дългата употреба на продукта.

Чертане на шаблони за монтаж на стиропорни надписи.

Шаблона за монтаж е съпътстващ елемент от изработката на всяка поръчка за монтаж на обемно лого от стиропор и се използва за правилното позициониране на елементите. Монтаж на лого от фибран не се препоръчва без шаблон.

Вашият коментар