Контакти

Как може да се свържете с нас ?

Можете да изпращате вашите запитвания по всяко време на email или Viber.                                   На телефона отговаряме всеки ден до 21.00 часа

тел.: 0878 840 823 или Viber

e-mail: office@maxreklama.com

Контактна форма за бързо запитване

Каква информация е препоръчително да включва едно запитване за изработка на реклами ?

За да можем да ви дадем точна оферта с актуални цени за изпълнение на рекламни проекти ще се радваме да ни предоставите вашите идеи придружени със снимки и размери. Ако разполагате със собствен дизайн и файлове за печат може да ги приложите като визуализация. Това ще ни даде възможност за подбор на технология на изработка и оформяне на ценова оферта.

Огледи, оразмеряване и консултации

Схемата на извършване на огледи извършвани от нас е следния. Огледа се заплаща на място при посещението на наш служител, след което сумата се приспада от крайната цена при одобрение и реализиране на поръчката. Това е изпитана схема на работа която удовлетворява клиентите ни защото на практика оразмеряването е безплатно. Нашата цел в случая е да се предпазим от така наречените „кухи“ запитвания. Питане за изпълнение на поръчки който не са реални ами представляват проучванена на пазара от конкурентни организации.