обурудване за реклами

Машини за изработка на реклами – База София – Макс Реклама външна реклама

Фирма Макс Реклама разполага с достъп до модерно оборудване и пълен набор от инструменти за изработка, доставка и монтаж на реклами. Новите технологии за отпечатване и разкрой на материали ни дава големи възможности за производство на висококачествени рекламни продукти от последно поколение.

Плотер за рязане и разкрой на фолио

Плотера за фолио е една от машините за изработка на реклами която е неизменна част от всяка рекламна фирма като приложението му е ежедневно. На плотера може да се изрязват рекламни и информационни надписи от фолио или да се чертаят шаблони за монтаж на обемни букви. Машината разполага с два серво – мотора с електрическо захранване които задвижват ролката и режещата глава. Прорязването се осъществява само в горния слой на фолиото като хартиения носител остава цял и държи елементите в съответната им подредба. Технологията е подходяща при нуждите на бизнеса от бърза реклама на ниска цена.

Принтер за широкоформатен печат

Принтерите за печат на фолио и винил са машините с най-широко приложение в рекламния сектор. В големите градове нуждите на бизнеса от печатна реклама ежедневно се повишава като по време на кампании и събития достига до няколко хиляди кв.м. потребление на ден. Печатните машини от ново поколение печатат върху всякакви повърхности и то вече с доста по бърза скорост от по-старите широко форматни принтери. Едни от последните модели принтери за винил вече постигат много по бърза скорост на отпечатване без влошаване на качеството, което е условие за постигане на по-ниски цени на печатните материали.

Ламинатор за фолио

Машина за полагане на защитни и UV ламинати върху фолио и плоскости

Фирма Макс Реклама е специализирана в изработката на реклами за външна употреба което налага нуждата от защита на отпечатаните повърхности от всички негативни външни условия. Съвременните ламинати с UV филтри предпазват фолията и винилите от слънце, студ и нагряване до предвидените температурни диапазони заложени от производителите. Ние разполагаме с достъп до машини за топло и студено ламиниране за поставяне на големи площи ламинат за външно ползване. Цените за поставяне на защитно фолио варират според поръчаната квадратура.

Rolsroller – Работен плот за апликация на фолио

Работния плот за фолиране и апликиране на плоскости представлява голяма маса с размери 2х4 м. с гумирам плот. Главното и предназначение е фолирането на големи площи на сухо без да остават въздушни мехури. Плота е оборудван и с два гумени вала за притискане на фолиото с по-голяма сила. Върху ролсролера може да се извършват и редица други процедури , като разкрой и рязане на елементи и сглобяване на реклами.

CNC Router

Рутер – фрезата е машина за кординатно рязане и разкрой на ПВЦ, плексиглас и широк набор от типове плоскости. Най честото приложение на рутера е изрязването на букви и лога от плексиглас, разпенено ПВЦ и Етал бонд. Софтуера с който оперира машината гарантира отрязване на детайли с много висока точност, като възможното отклонение от размерите е max. 0.05 от мм. Това на практика позволява да се правят реклами с изпъкнали букви с перфектна сглобка. Работния плот на рутера позволява да се разкрояват листови материали с размери 320 х 250 см. наведнъж. Машината разполага с вакуумен плот който държи детайлите по време на рязане и не позволява бракуване на детайлите поради разместваме. Цената за рязане на детайли се определя на база линеен метър и единична подготовка на машината.

Laser cuter – лазер

Машина за лазерно рязане и гравиране на детайли – употребата най често налага изработка на надписи, лога и букви с висока точност и добре оформени ръбове. Характерното е че след изрязване, детайлите за готови за работа без да се налага допълнителната им обработка. Материалите с които работи лазер – гравиращата машина са плексиглас, неръждавейка и алуминиева ламарина. Технологията за лазерно изрязване на рекламни елементи намира широко приложение което доминира в пройзводството на реклами за интериорен дизайн и декорация на вътрешни пространства. Цената за лазерно рязане се калкулира на линеен метър и отделно на всяко влизане на лъча в материала.