Монтаж на временен билборд

Монтажни дейности

Монтаж на реклами и декоративни елементи. Поставяне на табели и фолио. Монтаж на винили и конструкции. Височинни монтажи

монтаж на реклами

Фирма „Макс Реклама“ ЕООД е доставчик на реклами с производствена база в град София. Ние разполагаме с монтажен екип който гарантира качествено изпълнение на монтажни услуги в цялата страна. Услугата „монтаж на реклами“ включва доставка до адрес и поставяне на реклами и рекламни елементи на желаната от Вас височина и локация.

Прецизността при монтаж на реклами е не по маловажен от качеството на изработка. Монтажа не е шега работа.

Представете си една качествено изработена луксозна табела, която обаче е монтирана леко накриво или не е добре закрепена за фасадата създавайки опасност за минувачите. За съжаление най-вероятно добрите резултати на производствения отдел ще останат незабелязани и потребителите ще видят само проблемите на монтажа.

Някои фирми на Българския пазар предлагат изработка но не и монтаж защото не разполагат с монтажна група или просто не им се занимава. Когато всички операции по реализиране се поемат от една фирма, тогава контрола на качество и отговорността се поемат от същата. Не е тайна че повечето проблеми при монтажа са решени още в производствения процес, което намалява времетраенето на монтажа и занижава крайната цена на продукта.

Монтаж на реклами на голяма височина. Кои монтаж е височинен ?

Едно неписано правило гласи че монтажите на реклами чиито елементи надвишават 3 метра с считат за височинни. Тези условия налагат използването на по високи стълби, скеле или вишка. Това несъмнено поражда някой допълнителни транспортно – организационни разходи и калкулация на монтажите по друга тарифа.

Какво предлагаме ние ?

Ние от фирма „Макс Реклама“ ЕООД считаме че височинната граница е малко по висока и реклами до 3.50 метра калкулираме по стандартните цени за монтаж с малка стълба.

Безопасността е на първо място. Монтажите които извършваме гарантират здраво закрепване на елементите за фасадата и устойчивост при екстремни ситуации и природни бедствия.

Конструкторска дейност. Изчисленията за устойчивост на конструкциите на вятър се извършват от високо квалифицирани конструктори и архитект.

Галванизиране – горещо поцинковане. Защитата от корозия на детайлите гарантира дълъг живот и безпроблемна експлоатация на рекламите.

Крепежни елементи. Правилния избор на крепежни елементи за различните видове повърхности е много важен за успеха на един монтаж. Ние имаме богат опит в монтажа на елементи с различна тежест върху всякакви фасади.

Електрическа част. При монтажа на светещи реклами и обемни букви захранването на рекламата е финалната процедура след която тестваме системите. За целта са необходими базови познания по електротехника, слабо и силно-токови инсталации.

Какво включва услугата „монтаж на реклама“ ?

Желателно е преди да приемем поръчката за поставяне да извършим подробен оглед на мястото за монтаж. Следващия етап е анализиране на информацията и подготовка за монтаж. Набавянето на необходимите приспособление, подемна техника и крепежни елементи. Вдигане и укрепване на съоръжението на обекта. Довършителни дейности ако се налага.

Монтажа на реклами, продукти или съоръжения е последния довършителен етап на даден проект, кампания или мероприятие. От прецизността на монтажа до голяма степен зависи продължителността на употреба на рекламата и безопасноността по време на експлоатацията на съоръжението.

Ние предлагаме монтаж и инсталация на реклами външна и вътрешна употреба за клиенти с гаранция за качество и дълъг експлоатационен период, който отговаря на съответното качество на материалите от които е произведен продукта.

Извършваме инсталации на широка гама от рекламни елементи за различни видове кампании и събития.

На каква височина може да се монтират реклами ? Как се монтират височинни реклами в градски условия ?

При необходимост рекламите може да бъдат монтирани на доста голяма височина но най често на покриви на високи сгради в близост до ключови кръстовища. Общо прието е че височинната граница на монтаж на реклами които имат добра видимост е 60 метра.