Външни светещи обемни укви

Светещи обемни букви

светещи обемни букви
Обемни букви – външна реклама

Изработка и монтаж на светещи обемни букви – Външна реклама – база София

Светещи обемни букви стават все по предпочитан метод за външна реклама който се налага успешно не само в големите градове, но и в по-малките населени места. От край време, та до ден днешен светещите символи са считани от потребителите за имиджова реклама. Най-напред бяха големите неонови рекламни надписи който разпръскваха ярка светлина със завладяваща визия. След това тенденциозно се наложиха луминисцентните инсталации в рекламата заради ниската цена и икономия на енергия, но бъдещето в момента са рекламите с LED осветителна инсталация. Светодиодните рекламни табели съчетават съвкупност от всички положителни качества на изброените до сега технологии. Евтина производствена цена и нисък разход на електричество, устойчивост на външни условия и дълъг експлоатационен период. Лесна и безпроблемна гаранционна поддръжка при рекламните съоръжения

Фирма Макс Реклама е дълго годишен производител на светещи и несветещи обемни букви за вътрешна и външна реклама. Нашата производствена база е ситуирана в покрайнините на град София, но разполагаме с компактен офис в столичния квартал Красна поляна което е на по малко от три километра от центъра на града. Предлагаме различни разновидности на изработка на лого със светещ ефект с вътрешно осветление или външно осветяване с прожекторни тела. Ако имате интерес към реклама с обемни светещи букви и лого и имате въпроси относно изработката или монтажа можете да се свържете с нас на тел.: 0878 840 823 или на email: office@maxreklama.com

Ние можем да изработим за Вас широка гама от светещи обемни рекламни елементи с подсветка, контражурни или със светещо лице от плексиглас. Надписите и буквите съответно можем да направим и несветещи от метал, разпенено ПВЦ, алуминий, стиропор или фибран .

Какви компоненти съдържат обемните букви с вътрешно осветление ?

  • Лице – Изработката на лица за светещи букви предполага че трябва да бъде от материал който не само пропуска, но и равномерно разсейва светлината от осветителните тела за да се постигне равномерно светещ елемент. Най масово употребявания материал за лице на букви е плексиглас, който се предлага в богата палитра от цветове, дебелини и размери.
  • Борд – Борд се нарича страничната част на буквата който определя нейния обем и дълбочина на осветяването. Страницата може да бъде изработена от различни видове материали които пропускат или не пропускат светлина в зависимост от ефекта който се търси. Борд от плексиглас се използва тогава когато буквите трябва да имат лицево и странично светене. При буквите с не светеща странична лента разполагаме с богата гама от материали за огъване и боядисване на бордове за обемни надписи като PVC, алуминий, алурапид и F-кант.
  • Осветление – съвременните варианти на осветителна инсталация за обемни букви представлява поставени на гъсто диодни модули или ленти в зависимост от предназначението на рекламата. За постигане на по-ниска цена може да се използват и луминисцентни пури или рингове които все още намират приложение при двустранно светещите кутии и тотеми. Неоновите реклами все по-често биват извеждани от употреба поради високия разход на енергия и ограничението при избор на шрифтове.
  • Електрическа инсталация – електрическата част включва един или повече трансформатори за преобразуване на напрежението от 24 на 12 волта и система от кабели които трябва да останат скрити вътре в буквите
  • Рамка или цяла основа – в повечето случаи светещите надписи монтираме върху олекотена конструкция или основа от бонд или друг материал в който с остават скрити всички кабели и трафове .