Обемни надписи и лого – „ЮККА“

Обемни рекламни надписи върху фриз от Etalbond

Изработка и монтанж на външна фасадна реклама с обемни надписи и лого – София, бул. Христо Ботев

Обемни надписи и лого изработихме по поръчка на фирма „ЮККА – Интериорни врати“ която е фирма за изработка на врати от Русия. Нашите клиенти от ЮККА разполагаха с идеен проект за външна реклама с обемни букви който ние се заехме да реализираме в София. Поръчката за обличане на стара рушаща се фасада с Еталбонд върху който да се монтират изработените от нас обемни букви. Направихме надписите от алурапид – алуминиев профил за производство на светещи надписи с лице от плексиглас бял опал с вградено LED осветление.

Ако имате нужда от външна светеща реклама с обемни букви и лого може да се свържете с нас на тел.: 0878 840 823, Viber или да ни пратите запитване на email: office@maxreklama.com.

Как се изработват обемни надписи и лого за външен монтаж ?

Обемните надписи с огънат широк борд се считат за престижна реклама която е ефектна, качествена и с продължителен експлоатационен период на ползване. Борда на обемните букви се изработва от тънък алуминий (алурапид) чрез който сравнително лесно и бързо се постигат желаните форми по контур на логата и надписите. Лицето на буквите изрязваме на лазер или рутер от плексиглас или поликарбонат. За осветлението на рекламата използваме LED модули IP67 за вграждане.

Предимства на еталбонда в рекламата

Обличане на фасада с еталбонд се прави с рекламна и декоративна цел на места с дефекти по лицето на сградата и прикриване на проблемните места. Еталбонда е алуминиеви композитни плоскости който намират широко приложение в рекламата и строителството. Използваме го като основа за закрепване на обемни букви и лога и окачени фасади. За изработка на светещи табели с изпъкнали надписи тип затворена кутия с вградено осветления. Материала може да се реже, фрезова, бигова, лепи и огъва което предлага много възможности при производството на реклами.

Вашият коментар