Обемно лого „V-TAC“ backlite

Обемно лого от алуминий с контражур ефект

Обемни букви със задно светене за складова база „ВиТак“, София, бул. Рожен

Напълно реставрираната в старинен стил сграда на обновения шоурум на V-TAC се сдоби и с ново светещо обемно лого. Изработихме го от алуминий с двуцветно прахово боядисано покритие по RAL каталога. Външна реклама с дистанцирано светещо назад лого е един от най-добрите начини да се представите и впечатлите посетителите на магазина още на входа. Този тип рекламни лога създават усещане за просперитет, със семпла визия и стилност без да са натрапващи. Меката светлина на задната подсветка образува приятен за очите ореол отразяващ се в стена от скандинавски мъх което подсилва 3D ефекта на буквите.

Ако имате желание да брандирате вашите рекламни плоши с обемно лого със задна подсветка може да се свържете с нас на тел.: 0878840823, Viber или чрез запитване на e-mail: office@maxreklama.com за да получите Вашата индивидуална оферта . Фирма Макс Реклама предлага проектиране, изработка и монтаж на светлинни лога с подсветка за София и страната. Извършваме огледи, консултации, дизайн и визуализиране преди стартиране на изработка, качествено изпълнение и кратки срокове.

Технологии за изработка на обемни лога със задно светене и 3D визия

По вече утвърдени похвати за изпълнение вградихме LED ленти във вътрешността на детайлите със задна ориентация на диодите за да постигнем равномерен светлинен ореол. Съответно монтирахме отделните детайли с дистанциращи елементи на съответното отстояние от стената. В конкретния случай се спряхме на предложението да изградим стена от скандинавски мъх за постигане на ефектна и разнородна основа.

Вашият коментар