фигури от мат-фолио

Облепване на витрини с фолио в София

Монтаж на фолио пясъкоструй, мат, гланц или перфо – цени за поставяне в град София и други населени места

облепване на витрини с фолио

Една от нашите основни дейности е услугата облепване на витрини с фолио различни по вид и предназначение. Извършваме цялостно или частично фолиране на стъклени паравани в офиси, бизнес сгради или търговски обекти, като целите наи – често са свързани с декориране стъклата и намаляване на видимостта. Брандиране на витрини може да съдържа и различни фигури като ленти , квадратчета, овални и правоъгълни формички за постигане на по – привлекателен интериорен дизайн. За постигането на детайлни фигури от фолио използваме плотер за рязане на графични елементи по зададен векторен файл с висока точност.

Може ли в дизайна да се съдържа фирмен знак или лого ?

Плотера за рязане и разкрой на ПВЦ самозалепващи фолиа с който разполагаме може да изрязва векторни графични елементи, лога , надписи и букви с висока детайлност. След изрязването излишните части се почистват на ръка и се полага транспортно фолио. Въпросната т. нар. транспортна лента служи за коректното пренасяне на детайлите като отделни елементи върху повърхността за лепене. Транспортното фолио следва да се отстрани веднага или малко по късно след приключване на работата по брандиране на витрината. Когато се премахне транспортното всички детайли на логото трябва да останат залепени на стъклото

Как се прави брандиране на витрини с пясъкоструйно – мат фолио с фигури ?

Матирането на стъклени паравани с лентички от матиращо фолио е със специфика при изработката и поставянето. Разкрояването на пясъчното фолио е добре да стане на режещ плотер който прорязва само горния слой на фолиото плюс лепилото. Плотера оставя хартиената основа цяла което предпазва лепилото на фолиото от замърсяване до момента на позициониране върху стъклото. Брандирането е редно да се извърши с обилно количество воден препарат. След приключване лицевата страна на фолиото се подсушава и измива с препарат.

Вашият коментар