фототапет - интериорна реклама Seiko

Реклама с фото тапет

Декорация на вътрешни пространства с фототапети. Реклама, дизайн и декорация на стена.

реклама с фото тапет

Извършихме облепване на вътрешна преградна стена с реклама с фото тапет в столичен търговски център. Клиентите ни споделиха желанието да проектираме един впечатляващ рекламен дизайн изпълнен с фолио върху стена, който да въздейства и създава положителни впечатления. Брандирането на стената постигна няколко цели, а именно една реклама на новия модел часовници на марката Seiko, декорация и превръщане на една скучна стена в голяма картина. Изобразяване на подобен тип картини създава усещане за пространство и илюзия за увеличаване на обема на помещението.

Фирма „Макс Реклама“ извършва проектиране, отпечатване и облепване на вътрешни и външни преградни стени с реклама от фолио с печат и ламиниращо покритие. Ако имате интерес към подобни проекти за брандиране на вътрешни пространства може да се свържете с нас на телефон 0878 840823 или да ни изпратите запитване на email: office@maxreklama.com. За постигане на наситени и реалистични цветове използваме широко форматен принтер със солвентни мастила които са на принципа на вентилационното съхнене

В кои случаи се е подходящо поставянето на реклама с фото тапет с пейзаж на стена ?

Ако в офиса имате стена с козметични дефекти или ви се струва скучна или еднообразна повърхност, най – доброто решение е наместо да я боядисвате да се постави фолио с картинка, лого и реклама с надписи. По този начин решавате два проблема с един замах.

Как се лепи рекламно фолио върху стена от гипсокартон ? Техники за монтаж на фото тапет.

Единственото и най-важно условие при монтаж на фото тапети е лепенето да става на сухо за да не стане проблем с повърхността на стената и боята. Лепене на фолио върху латексови повърхности е добре да се прави след грундиране на стената със специален праймер, който е реактив и свързващо вещество. Тази процедура напълно гарантира че разликата в структурата на стената и лепилния слой на фолиото няма да доведе до преждевременно отлепяне на фолиото.

Вашият коментар