Зaщитни плексигласови пapaвaни

Изpaбoткa , дocтaвкa и мoнтaж нa защитни плексигласови паравани срещу Ковид и сезонен грип.

Предпазете персонала си със защитни плексигласови паравани Covid 19 за офис или каса.

Употребата на защитни плексигласови паравани Covid19 внася допълнителна сигурност в затворени помещения с голям брой посетители. В пepиoд и уcлoвия нa пaндeмия oт кopoнa виpуc нaлaгaщo coциaлнa диcтaнция ce пoяви и нeoбхoдимocттa oт пo виcoкa cтeпeн нa зaщитa. Пpeдпaзнитe пapaвaни oт пpoзpaчeн плeкcиглac или cтъклo ocигуpявaт дoпълнитeлнa cигуpнocт кaтo пpeвaнтивнa мяpкa зa oгpaничaвaнe нa зapaзaтa. Служитeлитe и oфиc paбoтницитe кoитo paбoтят c клиeнти ca eжeднeвнo излoжeни нa pиcк oт зapaзявaнe и изпoлзвaнeтo нa мacки и дeзинфeктaнти нe дaвa 100% гapaнция.

Как изработваме прегради срещу предаване на корона вирусни инфекции от човек на човек ?

Както вече е установено вируса Covid19 се предава от хора на хора чрез пръски от кашляне и кихане от заразен на здрав човек. Преграждащите паравани от прозрачен плексиглас напълно елиминират възможността някой заразен да ви напръска като съответно запазват визуалния контакт и гласовата комуникация със потенциалния заразен.

За изработката на преграждащи екрани използваме прозрачен плексиглас нулева оптична плътност за идеална видимост. Екраните изрязваме посредством лазерно рязане на плексигласови PMMA и акрилни плочи с размери на заготовката 305х205 см.

Ние извършваме изработка, доставка и монтаж на плексиглас – екрани с индивидуални размери по поръчка. За разлика от фирмите които предлагат серийно изработени свободно-стоящи прегради с фиксиран размер, ние залагаме на индивидуалния подход към клиентите. Оразмеряване на местата за поставяне на прегради и точната калкулация на материалите е определящ фактор за постигане на ниска цена за реализиране на поръчка за защита с преградни екрани.

Разновидности на паравани за превенция срещу Ковид-Омикрон

защитен екран за бюро

Стандартен екран за бюро с отвор за подаване на документи

Екраните могат да бъдат изработени във вариант свободно стоящи или фиксирани за бюрото с винтове или двойно лепящо фолио. Този модел се изработва от 6 мм. акрил и осигурява до 90% защита от случайно заразяване при кашлица или кихане.

Ценовия диапазон е малко над средния поради дебелината на плексигласа но е по устойчив от подобни продукти от по тънък материал. За получаване на ценова оферта изпратете запитване като посочите размери и желаните бройки .

параван с отвор за каса

Предпазни паравани за гише или каса с елипсовиден отвор

Параваните за каса са са спасителния вариант за банките и хипер маркетите срещу ново повилия се корона вирус. Макар всички надежди това да е временно явление са очаквани не е ясно колко време ще продължи пандемията. С оглед на тези прогнози ние се стремим да изработваме качествени и трайни предпазващи екрани от плексиглас. При интерес можете да ни изпратите запитване на email:office@maxreklama.com или тел. 0878840823

Офис – паравани за преграждане на работни места

В условията на пандемия най-уязвими са фирмите с многоброен персонал заради рисковете от масовото поставяне на служители под карантина. Това е най-лошия сценарий за офиси с много персонал. Преграждането на работните места и спазването на дистанция е правилния алгоритъм за оцеляване на бизнеса.