перфо фолио реклами

Перфо фолио

Брандиране на витрини с рекламно перфо фолио. Реклама през която ще можете да виждате.

Фиpмa Мaкc Рeклaмa пpeдлaгa уcлугaтa – oтпeчaтвaнe и мoнтaж нa рекламно перфо фолио зa cтъклeни плoщи нa oфиcи и тъpгoвcки oбeкти в Сoфия и cтpaнaтa нa дocтъпни цeни c дoбpo кaчecтвo нa изпълнeниe.

перфо фолио лукс

Какво е характерно за перфорираното фолио като материал за реклама и средство за постигане на пълноцветно отпечатано изображение?

Фолиото на дупки е революционен материал и представлява филм с множество микро отвори (дупчици) които пропускат дневна светлина и ясна видимост от към гърба. Лепилния слой на медията е с черен цвят което позволява да гледате през фолиото. Печатния слой е бял гланц което позволява да се печатат пълноцветни визии с фото реалистично качество на широко форматен принтер.

Ако се чудите дали това е правилния тип реклама от който се нуждаете не се колебайте да попитате за повече подробности и характеристики на тел.: 0878 840 823. Може да ни изпратите запитване за цена на email: office@maxreklama.com . Най – често отговаряме в рамките на работния ден.

Изгодно ли излиза брандиране с перфо фолио. Цена за монтаж в София. Как и кога е добре да се лепи перфо?

Рекламите изпълнени с перфо фолио за реклама върху прозорци са ефектни, естетически и функционални поради добрия баланс между цена и качество. Изображенията стават с ярки и наситени цветове, дори и при по ниска резолюция на изходния файл проблема с пикселизирането при печат е елиминиран от разреждане на точките. Целта на фолирането с картинки от перфо е да се покрие цялата витрина като се използва максималната площ за реклама.

Както най вероятно се досещате, цената за една поръчка с перфо фолио зависи от квадратурата на първо място. При една малка поръчка която представлява едно парче фолио не може да се постигне токова ниска цена на квадрат както при поръчка за печат и монтаж на 20, 30 или 50 кв.м. фолиране на прозорци. При по големите площи за брандиране имаме възможност да направим оптимален разкрой, като намалим фирите до минимума. Докато при едно парче с печат и монтаж се съдържат неизползваеми части, транспортни разходи и такива за посещение за монтаж.

Може ли да се лепи перфофолио през зимния сезон ?

Лятото е сезона на перфо фолиото. По подразбиране в по топлите месеци шансовете да възникнат проблеми при монтажа е по малък. Всъщност официално периода подходящ да се браднира е от март до октомври или по скоро температурен диапазон от 8 до 30 градуса по целзий. По препоръки на производителите, перфо фолио не се лепи при температура под 10 градуса и над 30 градуса особено при директна сънчева светлина. Поради риска от деформация на фолиото това не е препоръчително. Ние гарантираме че разполагаме с механизми и техники за лепене на перфо фолио дори през студените месеци без това да оказва влияние върху качеството и трайността на рекламата.

Един от често задаваните въпроси е Можем ли сами да монтираме перфо-фолиото и какви приспособления са необходими ? Да, може. Перфото е проектирано така че да се лепи лесно и бързо без да остават въздушни мехури . Лепенето може да се осъществи с вода или на сухо като при сухия монтаж най важно е първоначално да се позиционира правилно. Необходимо е да разполагате с мека и твърда шпакла за лепене, ножица, макетен нож, хартиено тиксо.

За съжаление дори да разполагате с базови умения и пълния набор от инструменти съществува опасност от бракуване на фолиото по редица причини. Ние препоръчваме брандирането да се извърши от квалифицирани монтажисти които поемат отговорността към материалите до реализирането на монтажа.

Защо да заложим на реклами от перфо фолио ?

Стъклените витрини на търговските обекти заемат съществена част от площтта на фасадата, така че ако се възползвате от тази рекламна площ ще постигнете реклама с голям размер наниска цена която не се нуждае от проект и узаконяване в общината.

Всички детайли на веднъж ! Медиите позволяват отпечатването на изображения с високо качество съдържащи картинки, лого и надписи интегрирани във файл за печат .

Подготовка на печатния файл. Можете ли сами даго направите ? Изискавния за формат при пращане.

Дизайн и предпечат – обработката на файл за реклама с перфо фолио представлява комбнация от разнообразни графични техники за обработка на снимки. Текст и графични елементи с цел да се постигне максимално въздействащ ефект върху свободно преминаваши потенциални потребители. И все пак за да направите сами дизайна за Вашето фолио или витрина трябва да разполагате със подходящите програми и софтуер за целта където положението не винаги е розово.

Това което предлагаме на клиентите си е оглед и оразмеряване , дизайн и пред печат, подбор на снимки и набор на текст, представяне на визуализация пред клиенти с цел одобрение.

Ние разполагаме с широко форматен принтер  за печат на перфо фолио, както и специалисти в областта на печат на фолио и винил.