рекламни надписи на покрив

Рекламни надписи с PVC фолио, коматекс, фибран или отпечатани върху винили

Рекламни надписи от фолио
Плотерно изрязване и монтаж на реклами

Изработка на рекламни надписи от фолио – Агенция Макс Реклама – София, Красна поляна

Няма съмнение че поствянето на рекламни надписи на различни позиции в даден обект или фасадата носи бързи резултати и повишава приходите. Всяка компания или фирма има възможността да се възползва от бърза реклама на ниска цена благодарение на най-новите технологии за изработка на реклами с фолио и винил.

Един рекламен надпис може да бъде реализиран по няколко начина посредством различни технологии за изобразяване на текст. Избора на материал за изработка най често зависи от това къде и върху каква повърхност трябва да се постави надписа.

Ако решите да се възползвате от услугата „Поставяне на рекламни надписи“ можете да се свържете с нас на тел.: 0878 840 823 или на email: office@maxreklama.com за да получите актуална ценова оферта в рамките на работния ден.

Какво можем да предложим на клиентите си ?

Първоначално правим среща с клиентите на мястото на монтажа на надписите с цел уточняване на размери, цвят и текстове за рекламното послание. След оглед на повърхността за монтаж преценяваме и консултираме клиентите си за различните варианти за изработка на надписите. След одобрение на визията и ценовата оферта по email ние прибягваме към изработка на рекламите. Монтажа осъществяваме по желание на рекламодателите с един ден по ранна заявка с точен час на започване.

Фирма Макс Реклама извършва изработка и поставяне на рекламни надписи от богата гама материали върху временни и постоянни обекти. Ние разполагаме с производствено – печатна база в покрайнините на София, но монтаж извършваме и в други населени градове . Населените места в които можем да ви съдействаме за поставяне на надписи са следните: София, Пловдив, Пазарджик, Ботевград, Благоевград, Перник, Кюстендил, Дупница, Банско, Враца, Ловеч, Плевен, Бургас и Варна.

Един бърз и лесен начин е да отпечатаме вашите надписи на винил посредством широко форматен принтер за директен печат на винилни медии. С не по малък успех можем да изрежем текст от фолио и да го залепим на винил който е доста по траен вариант за рекламиране в дългосрочен план защото качествените плотерни фолия не избеляват от слънцето. Този метод на изработване на реклами е подходящ когато трябва да се постигне реклама с голям размер на ниска цена заради ниската себестойност на материалите и консумативите.

Надписване на витрини и стъклени с печатано или машинно рязано фолио е също сравнително евтин вариант на външна и вътрешна реклама. С отпечатване на фолио можем да постигнем множество цветове и ефекти без това да се отрази на цената на крайния продукт. С рязаните букви нещата стоят малко по различно защото всеки допълнителен цвят оскъпява рекламата.

Дотук разгледахме технологиите за производство на букви върху плоски материали.

Надписите могат да бъдат обемни и със светлинни ефекти. Съотношение между цена и качество.

Ние изработваме букви и надписи в светещ и несветещ вариант, като несветещите могат да бъдат с обем от 3 до 200 мм. и се изрязват от плоскости със съответната дебелина и се боядисват в цвят по RAL система. Те са подходящи за външно и вътрешно монтиране поради което намират приложение почти навсякъде в интериорни и екстериорни пространства. Материалите за изрязване на несветещи надписи варират от евтини стиропорени и фибранови плоскости, до по класни от ПВЦ или плексиглас. Светещите надписи се изработват от много разнородни материали част от които са плексиглас, алуминий, алурапид, неръждавейка и др.