светеща реклама

Светещи табели

Фабрика за изработка на светещи табели в град София. LED – реклами. Доставка и монтаж.

светещи табели

Светещи табели с вътрешна LED инсталация са иновационен продукт чрез който може да се постигне ефектна външна или вътрешна реклама със светещо лице която да е забележима 24 часа в денонощието. Предимствата на тази технология за изработка на реклами са възможността за постигане на силно осветен лицев панел на табелата с нисък разход на енергия.

Агенция „Макс Реклама“ ЕООД е производител на на широка гама от модели на светещи табели за външна реклама. Ние можем да ви консултираме относно вашите индивидуални нужди за реклама с цел удовлетворяване на Вашите потребности за бизнеса Ви. Ако имате въпроси и запитвания относно изработване и монтаж на светлинни табели не се колебайте да се свържете с нас на тел.: 0878 840 823 , Viber , или на email: office@maxreklama.com

Какви компоненти съдържа една светеща табела?

Светещите реклами се различават в зависимост от модела и вложените материали и предвидения бюджет. В една светлинна табела основните компоненти са метална или алуминиева рамка или конструкция. Осветителна и електрическа инсталация, светодиодни модули или LED лента. Лицев панел който може да бъде от плексиглас, винил или бонд. Рекламните послания от светещите табели почти винаги се изобразяват с ПВЦ самозалепващо фолио с печат или плотерно изрязване.